berksank Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben oyunu şimdi yüklüyorum www.knightonlineworld.com dan hangi serverlarda oynayabilirim veya hangilerini tavsiye ederdisiniz bir yazrdımcı olursanız çok sevinirim...
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 BeNce Ares Haricindekilere Git Cünki Cok kalabalık Aress :D
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yok ya ares de iyidir. az çok piyasa oturmuş, parti konusunda sıkıntı olmaz, bir günde abysslerle bi kaç m kaldırılabilir vs. vs.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bugün 4 dk lag yaşadım ares3 te...
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sadece 4 dakikamı. Vay şanslı vaaaaay...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hatta daha az önce..Lard Orc ta da bir kere yattım..Kesin yatmışımdır en son dc de..4 dk öyle durdu ekran..Dua ediyorum yine yatmayayım diye...
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 *!Ruhuna Fatiha* *!Lag'den CZ bile son bahar yaprakları gibi...*[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Öne çıkan mesajlar