Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Valla Gelicem Dedim ama oyunu indirmek resmen olüm.Henuz %32 256k adsl ile baglaniyorum.Bitmiyor mubarek :( bide benim baglanti hizimla rahat oyniyabilirmiyim? Ve Zahmet Olmazsa Bikaç SS daha koyun:)[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server: Diez Level:6x Clan:LasomrA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 puff your credit card limit full:( öbür aya art1k[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server: Diez Level:6x Clan:LasomrA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 limit full demez refuse eder direk ^^[signature][hline]Exodiac AW of Teon Exodiac Screamer (Jedi olcak) (Swg Corbantis) Deathtone (67. Level Assassin)(Knight Online) Emekli... msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar