SavagE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ewet abi aslında excaliburda oynamak lazım karşındaki NS ler falan böyle noobsa acaip rahat rpts farm edersin.[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aaaaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 izlememekte ısrar ediyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aaaaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 excalibur değil igraine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bende 320 km hizla giden kobold videosu var, izlemek istermisiniz? bu oyunda hersey mumkun artik. :)[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ozaman igranede oynayak, merlinde strafe taktigini yicek kadar noob yoktur herhalde[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 oynama igrainede falan, sen git kumda oyna[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 iki vurus arasında strafe yaparsan fumble olmazsın zamanlamayı iyi yapmak gerek sadece. ama soyle biside var strafe yapınca evade rate falan artmıyor.. eskiden zaten strafe yaparken fumble diye biside yoktu daoc un salak savas sisteminin aciklarini kapatmak icin eklenen bisi bu. cunku dusman sana stick olup etrafında donunce vuramiyorsun bunu engellemek icinde strafe e fumble olayi geldi. ama hala bunu yapabilen classlara var mesela bi bd sana stick olup etrafında donup lt spam yaptigi surece herhangi bir melee class in pek sansı olmuyo. strafe olayi sadece bir bugdir. bunu kullanan kişilerde bug abuserdır...[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 adamin icine kosup yan donerek bende side style wurmayi denemistim bikere olmustu bidaha olurmu bilmem[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya arkadaşlar bi savaşata errtafla ve kendi çharıyla ilkilenirken.. bi de moıvie cekmeye çalışırken yaklaşık 1.5 sn de bir bole bi ayarlama yapabilen adamın ben totozarını operim[signature][hline]Stjoseph RR10L1 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L0sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 49 Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 2L9 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aaaaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: asdasd, 25 Haziran 2005 14:30 tarihinde demiş ki: ozaman igranede oynayak, merlinde strafe taktigini yicek kadar noob yoktur herhalde Nooblukla ilgisi yok.Merlin populasyonu sebebiyle en çok noob un birarada olduğu yer.Bi bonedancer etrafında gelip strafe yapsa sendemi noob olcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 eğer bonedancera style wuramazsam ewet. buarada adamlar odun insanlar için cancelstyle komutu getiridi daha napsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aaaaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 face atsanda stick atsanda etrafında strafe yapmaya başladımı vuramıyosun neden kaynaklanıyo bilmiyorum sticki bozup takip etmekten başka yapılabilcek bişey kalmıyo LOS hatası veriyo sürekli =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 abi adam etrafında strafe yapıyosa geri geri yürüceksin böylece hep önünde kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: asdasd, 26 Haziran 2005 16:27 tarihinde demiş ki: abi adam etrafında strafe yapıyosa geri geri yürüceksin böylece hep önünde kalıyo kalmiyor,gene strafe ediyorlar,sirf bu yuzden stealtherimi solo oynamaktan biktim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bende inanmiyodum reaverin bu kadar iyi olduguna ama bakin oynamayi bilen bi reaver moviesi. rpgfilms.net'den indirin, aynen soyle aratin: Allexiel - Solo Reaver Dagitiyo , bi sahnede 5+ sb+hunter aliyo... Oynamayi bilmek lazim tabi... bu arada eski emainde cekilmis daha twfsi olmadan ama tamamen full toali rr7 reaver... Mutlaka izleyin, en iyi reaver moviesi simdiye kadar bence...[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disturbed Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Moss, 24 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: 2 okucuya hangi onu vereceksin ? Yanlardan acıldı adamlar geri gittim ikisinide blocklamaya basladım healthimi fullemek hic zor olmadı ayrıca endim bitmez benim çoğu zaman yanımda elixir of invigoration taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Tolgamızda olaya el attı budur beaa[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Eu excalde bi tane rr 8 vardı simdi oynamıyor ciddi oda kan alıyordu ama solo deil cunku mantıksız warlocklaarın bile rahatca oldugu bi ortamda mlee reaver ne yapsın bide sunu sormak lazım rr5 reaver ml 10 galiba ayni oranda rr 5 sb ml 10 ve hunter ml 10 biraz kasar tabiki olmayacak sey yok 5 li stealth grubu oldurmek cok nadir olsada olur ama tek bi huntera bile olebilirsin sonucta oyun her zaman hersey olabiliyor da diger arkadasların limitsiz her kezi kestik biz kralız lafları "acaba us da oynuyanlar akrabaevliligi bizim turkler hepsini eziyor" sorusunu getiriyor gundeme :)[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben strafe yaparken fumble/evade olayını anlamadım.Sürekli strafe yaparak vurmaya çalışırsan zaten "You were strafing and missed the style" msgı veriyo ama gladricin söyledigi gibi eğer iyi ayarlarsan mesela strafe yap dur stylea bas sonra bidaha strafe o zaman miss olmuyo genelde deli dana gibi etrafında dönersen sürekli hep miss olursun. Eğer karşındaki strafe yapıyosa face yapınca pek sorun çıkmıyo pingin iyiyse vuruyosun genelde tabi karşındaki için aynısı geçerli değil 3. moviemde rr10 bi zerker dt yiyince strafele vakit kazanmaya çalıştı ama ben faceleyince pek yararı olmadı izleyip görebilirsiniz.BD olayınada katılıyorum sürekli strafe yapıp içinden geçerse melee bi classa ölmez bd ama yapan pek yok allahtan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bu baglantı ile basıma neler gelmedi ki cidden aglanacak hadiseler oluyor pa cd full combo adam hala kosmaya devam ediyor tabi bende stick allah allah diyorum yinemi pa ıskaldı filan 2 sny sonra adam 4 metre gerimde stun olmus bicimde ben is bunun ghostuna grote vurur halde :( strafe olayini en cok ns'ler ve rangerlar yapiyor side stun ciddi lamer bi hareket rr1 den rr 11'ne kadar her biri yaptıgı icin sende alisyorsun sabit durmamaya ve inanki strafe yaparak daha kolay adam olduruyorsun anlamadıgım konu is fumble olmamak ozellikle scout ve minstrel oldurmek icin super adamlar target goremedigi icin slam stun etc larda gec kalıyor geri geri yuruyemiyor garote slow yapıyor surekli saga veya sola gittigin icin adam ayarlıyamıyor baya kasıs bi haraket olsada yapılıyor 1 ay ara verecem sonrasında bi movie yapacam orda seyredersin cidden yapılıyor[signature][hline]Tjorn..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar