Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

REAVER - STEALTH KİLLER

Arndiol_Vampir

Öne çıkan mesajlar

Gördüğüm herkes reaverlere stealth killer diyorlar..Tabi ki zaman zaman arkadaşlarımdan gözlemledigim kadarıyla bi iyi donanımlı bi reaver 2 stealtheri rahatlıkla alıyor..acaba bunun püf noktası nedir? (daha 50 olamadıgımdan nedenini çözemedim :D )[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

ben bi stealther olarak bisiler soyleyebilirim...reaverin 2 stealtheri almasinin bana gore 3 sebebi vardir....Cogu melee ataginda LT yapmasi...twf si olmasi...ve proclarinin meleesine gore asiri yuksek olmasi....zaten high rr bi reaveri su ana kadar hic alamadim...zaten slami yediim anda purge im downsa isim bitti diorum...zaten shield tank oldugu icin de block avantaji var.[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml3 sojourner Lancelot/Hibernia RR 4L5
Dogumpve Level 40 Animist Lancelot/Hibernia RR1L6
Sosyal ağlarda paylaş

soyle oluyo olay 10 tane sb daliyo amcamlara twf at1p birini graple liyo ve chain graple yapmaya devam ediyo bu sure icinde mal gibi reaver attack yapmaya calisan sb ler oluyo graple ladigi zaten oluyo twf bitince gucu gitmis olanlari temizliyo hede hodo.[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 7L9 us Kay
Astins Lvl 44 sorc 2L7 us Kay
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar reaverın rr5 olduktan sonra gelen area lifedrain abilitysi cok adam almamızı sağlıyo.Daha gecenlerde high rank 5 kişilik stealther grubunu aldım.TwF3 ve SQ almamı sağlayan önemli bir etkendi ayrıca kafamda SoM ve Winged helmin procu vardı adamları %50 healthle dövdüm bunlar 2 ranger 3 sbdi.Yani TwF ve Sq ile almak cok basit oluyor.Gercektende reaver cok ii bir stealth killer.
Bu arada Ramo hangimiz hanım kız bi de sen düsün bakalm poor Warden :)[signature][hline]Dartangan (rr6L6 reav)
Sosyal ağlarda paylaş

valla bencede çok haklı stealth karekterlerin reavera karşı çok az bir şansı var:D arasıra Tolganın karekteriyle oynuorum ve çok zevk alıorum kendisinide burdan tebrik ediyorum :)[signature][hline]Doruk rr4(Minstrel) for Merlin/Albion
Heavenchanter (çok yakinda Lancelot/Hibernia)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disturbed, 23 Haziran 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar reaverın rr5 olduktan sonra gelen area lifedrain abilitysi cok adam almamızı sağlıyo.Daha gecenlerde high rank 5 kişilik stealther grubunu aldım.TwF3 ve SQ almamı sağlayan önemli bir etkendi ayrıca kafamda SoM ve Winged helmin procu vardı adamları %50 healthle dövdüm bunlar 2 ranger 3 sbdi.Yani TwF ve Sq ile almak cok basit oluyor.Gercektende reaver cok ii bir stealth killer.
Bu arada Ramo hangimiz hanım kız bi de sen düsün bakalm poor Warden :)
2 ranger 3 sb kendi aralarında kapışırken twf mi attın üstlerine
Sosyal ağlarda paylaş

Upss Hunter olcaktı o. :) Ayrıca ne farkeder ki zaten hib,mid,alb sawaşı olursa sanki bir kanunmuş gibi sürekli ilk basta alblere dalınır

[Bu mesaj Disturbed tarafından 23 Haziran 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Disturbed tarafından 23 Haziran 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi sb leri anlarım adamlar mecbur mlee girecekler hunterlar ok cekmedi mi az bi uzaklasıp ayrıca bu adamlar hic bi batler kullanmadı twf varken bile bile icinde mi durdular bunlar excall de olmayan seyler beyler imkan olsada o servarda oynaya bilsem keske noob bol galiba oralarda :)[signature][hline]Tjorn.....
Sosyal ağlarda paylaş

Kafamda SoM procu patladı ayrıca winged helm oldugu icin surekli az damage vurdular.Ayrıca adamlar benim arkamdan açılmayıp önümden acılınca shieldla cok rahat okları blocklaya biliyorum.Adamlarada leviathan vurmak yerine 4lü combo yaparsan nerdeyse vurdugun damage kadar lt yapıosun 450den asagıda vurmuo.Etrafımda zaten 3 kisi warken SQ kullanırsan healthin fullenio ve ip2 kullandım.Bırakta yiyelim :).U.Unutmuşm bi de cyclops shield kullanmıstım adamları görünce area caktım we kimse pa atamadı. [signature][hline]Dartangan (rr6L6 reav)

[Bu mesaj Disturbed tarafından 24 Haziran 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gözümün önünde 1 reaver 5 meelee class aldı, twf yi attı twfden kaçmaya çalışanlar arkasını dönerek uzklaştığı için adam levi koydu twfden çıkana kadar hepsi öldü. low rank savşalarındada high rank savaşlarında reaver çok güçlü
low rr de adamda prge olmuyo arkadan yardırıyo high rrde twf 3 we pb lifetap
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 24 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
Hadi sb leri anlarım adamlar mecbur mlee girecekler hunterlar okullanmadı

42+15 shieldli we bufflı bi adama okla wurmak biraz zor olur be

said:
twf varken bile bile icinde mi durdular

adam kaçmak için arkasını döncek we reaver twf den çıkana kadar öldürcek, reaver twf attıktan sonra twfden çıkmaya çalışmak salaklıktır. anca geri geri giderek çıkmaya çalışabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asdasd, 24 Haziran 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
said:
Hadi sb leri anlarım adamlar mecbur mlee girecekler hunterlar okullanmadı

42+15 shieldli we bufflı bi adama okla wurmak biraz zor olur be

said:
twf varken bile bile icinde mi durdular

adam kaçmak için arkasını döncek we reaver twf den çıkana kadar öldürcek, reaver twf attıktan sonra twfden çıkmaya çalışmak salaklıktır. anca geri geri giderek çıkmaya çalışabilirsin

sırf sizin icin movie yapacam beyler bi siz oynamayi biliyorusnuz dimi adam hunterlar saga solo kosarsa o oklari kicinla mi blockyiacaksin ayrıca 3 sb var deniliyor 3 sb 3 de kacsa hangi birini oldureceksin 2 sini alsan biri kaliyor ayrica 2 hunter mleed en cok vuran stealth classlardan biri hicmi endrunce bitmez tamaam adamlar direk close combat yapmıslarsa haklısınız yapılacabilecek bisey ona lafım yok benim lafım isi neden yokusa suruyorsunuz rr8 paladin oldurdum 1 keresinde pa cd combo bastim battler actim adam ip basti vanishledim bekledim kalenin gibine gitti oturdu pa cd oldurdum simdi benmi cok iyi oynadım pally mı cok kotu oynadı ??
Dedigim gibi close combat olmassa 3 en iyi sekilde 3 sb yi alip olursun daha otesinde bisey olmussa afedersiniz ama o adamlar oynamasin o oyunu[signature][hline]Tjorn.....
Sosyal ağlarda paylaş

ben 250 dexli 42+9 shieldli thaneyle okçularla dalga geçiyorum, o adam hayli hayli geçer[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...