Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter artık...

rudyray

Öne çıkan mesajlar

paticik tekrar açıldıgından berı,toplam sanırsam daoc bolumunda 3 konu acıldı...
ve her gırdıgımde aynı konuları gormek ,nerdesnız yahu? yoksa hepınız artık wow forumlarına mı takılıyosunuz?....

yenı bı konu olsun dedim,yeni bi soru...

Son zamanlarda Ne Kadar DAOC oynuyosnuz????[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben WoW oynudim bi sure ve Battlegrounds gelmeden 2-3 ay once sattim acctumu. Hic anlamiyorum insanlardan WoW dan ne zevk aliyor... DAOC WoW 'dan 10 kat daha fazla potansiyele sahip bir oyun ve ne yazik ki Mythic artik DAOC tan vazgecmis durumda.

Ben su aralar ebay den acc almaya calisiyorum. Su an SB, SM, ve Healer li bir acctum var ama albion a transfer olmaya karar verdim hehe. Buffbot lu inf/sorc acc tu ariyorum :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben realm degishiorum habire, shimdide EU'ya cluster geliyo alem olacak :), WoW'u stress Betada oynadim bok gibi valla cizgi film gibi oyun, yegenim 4 yashinda mesela ona alsam olur bence.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen
Soon will be back at Albion/Exc!!!(xping,mling,artiing a Minstrel)...
Sosyal ağlarda paylaş

abi kayda albe gelmeyinde tavsiye gerçekten...
bu akdarmı eziklik olur bu akdar mı mallık olur afedersin ya 60 kislik zergsin battle anında bi kisi bile mi fob veya speedw. koymaz ya en ufak ornek....mythıc bence daocu degilde albionu bitirdi...

yok neymis cunku bizim sayımız fazlaymıs ...

neyse abi agresif bi tell oldu kusura bakmayın delirdimde cıktımd emın oyundan
neyse
byes[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Sosyal ağlarda paylaş

dedigin seyin mythic ile alakasını anlamadım ben speedwarp yada fop u koyan playerlardır koymazlarsa mythic napsın 1 hafta oyundan mı banlasın?

tamam adamlar warhammer online isine yogunlasmaya basladıklarını belli ettiler ama birazda baska oyunlara bakın en basiti wow ultimada nebula zamanlarında oyuna girmek icin sıra beklenirdi hala beklenen serverlar var gmler oyunla ilgilenmesi gayet uzun zamanlar alabiliyor daoc da ise hala isler tıkırında :)[signature][hline]Tjorn.....
Sosyal ağlarda paylaş

druidi rr6 yapmaya ugrasiom olduktan sonra wow a baslarim sanirim
mtyhic bu isten ne kadar götürürse kar sayıyor hiç bir şey umurlarında değil
son paket zaten tam saçmalık bir de yeni paket çıkarıcaklar yok champion levellarıymış ıvır zıvır toa gibi olucak ne kadar oyunucuyu oyunda tutabilirsek para...
sıkılmaya başladım[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

delimisin yaw wow a gidilirmi, rezil we irenç bi oyun, 1 ay aldım denedim denediğime pişman oldum[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (----)
Milefi - Warlock 50 Merlin (main)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)

[Bu mesaj asdasd tarafından 18 Haziran 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen hafta daoc acclarımı kapattırdım bu aralar wow oynuyorum ama şunu söyliim 6 ay 1 sene içinde wow pvpde ciddi adımlar atmazlarsa çok fazla göç verirler.

Wowun yapısı pvpye çokda uygun değil o yüzden çokda umitlenemiyorum middle earth online sağlam olarak ve zamanlaması iyi olarak çıkarsa wowu oldukça sarsar ayrıca daocada büyük bir geri dönüş olur şu anda pve zevkli geliyo herkese ama 1 sene içinde kabak tadı vercek aynı şeyler[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 18 Haziran 2005 08:57 tarihinde demiş ki:
dedigin seyin mythic ile alakasını anlamadım ben speedwarp yada fop u koyan playerlardır koymazlarsa mythic napsın 1 hafta oyundan mı banlasın?

tamam adamlar warhammer online isine yogunlasmaya basladıklarını belli ettiler ama birazda baska oyunlara bakın en basiti wow ultimada nebula zamanlarında oyuna girmek icin sıra beklenirdi hala beklenen serverlar var gmler oyunla ilgilenmesi gayet uzun zamanlar alabiliyor daoc da ise hala isler tıkırında :)

speedwarpun mythicle tabiki alaksi yok o albiondaki oyuncuların sakatlıgı o yzuden gelmeyin dedim albiona,adamlara warlock geldi hiblere banshe bize ne geldi heretic ya 10 yasinda cocuk bile aralarindaki farki gorur abi demek istedigim buydu....[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rudyray, 18 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
said:
Moss, 18 Haziran 2005 08:57 tarihinde demiş ki:

tamam adamlar warhammer online isine yogunlasmaya basladıklarını belli ettiler ama birazda baska oyunlara bakın en basiti wow ultimada nebula zamanlarında oyuna girmek icin sıra beklenirdi hala beklenen serverlar var gmler oyunla ilgilenmesi gayet uzun zamanlar alabiliyor daoc da ise hala isler tıkırında :)

speedwarpun mythicle tabiki alaksi yok o albiondaki oyuncuların sakatlıgı o yzuden gelmeyin dedim albiona,adamlara warlock geldi hiblere banshe bize ne geldi heretic ya 10 yasinda cocuk bile aralarindaki farki gorur abi demek istedigim buydu....

Oyunun en abuse 2 charı simdiye kadar albiyondaydı merch sorc bırakın birazda diger ırklar abuse etsin sonrası zatenbelii NERF[signature][hline]Tjorn.....
Sosyal ağlarda paylaş

En abuse 2 classı albiondamıydı :)

Nerf öncesi zerker/savage larla tanışmanı isterdim ayrıca sağlam bi smyi şu anda merc alamaz banshee nukeleri en saglam nuke vampiirlerde olmayan tek sey bolt mercin her abilitysinin cok daha iyisi var warlocklar nerfli halleri ile hala insta killer durumdalar hele castersa rr10 casterı rr1 lock alır bonedancer diye bi class var iyi onayani efsane işler yapar merc ile sorcda iyi classlar ama oynayana ve spece göre çok değişiyo gelipte yakınmayın lütfen insaf biraz

En cok sukrettigim sey su anda kayda iyi bir vampiir olmaması iyi oynayan bi vampiir çok üzer

[Bu mesaj Sethlor tarafından 20 Haziran 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zerkerlarin insta vurdugu zamanlardan beri oynuyorum cok otelere bakmak istersen heroların celtic spear ile vurdukları inanılmaz damageler firewizz lerin boltları vs vs bunları tartısmıyorus her zaman 1 veya 2 char asırı abuse oluyor merch i sm ile kıyaslamak ne kadar dogru bilemiyecem ama sorc vs sm olsun isler degisir en iyi 2 char sorch merch du simdilerde warlock banshee wampier kan alıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...