KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ben arkadaşımla Age of Empires Conquerors oynayacaktım netten kardeş kardeş(!). Ta ki arkadaşım bana bağlanamayana kadar(!?). Şimdi arkladaşımla aynı versiyon oyun kullanıyorum. Oyun konusunda her şey aynı! Açık portlarım: TCP 23978, 23978 UDP, 47624 TCP, 2300 TCP,UDP, 2400 TCP,UDP fakat olmuyooor olmuyoor. Oyunu açıp tcp ip kısmına gelip create diyorum arkadaşıma ip numaramı veriyorum (www.whatismyip.com) ama olmuyooor olmuyopr. Sinirlerim bozuldu tekmelemeye başladım duvarları[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 tamam çözdüm teşekkürler, karıştırdım bi kaç şey oldu[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Nasil cozdun merak ettim. Buna benzer bir sorun multi baldur's gate oynamaya calisirken benim basima gelmistide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar