Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işını Aynalardan yansıtarak bi yere ulaştırmaya çalıştığımız bi oyun vardı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fıtık oyunlardan biride bu...[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
bana 8i soyleyin yaw[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki......
Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...

[Bu mesaj Raistin tarafından 26 Haziran 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olmadı ya, 11 i de kendi başıma çözemedim netten yardım almak zorunda kaldım.İnanın 100 tane yol düşünseniz bile düşünemediğiniz bir yol çıkıyor çözüm.
8. seviye için şöyle bir ipucu verebilirim, üçgen şeklindeki ayırıcı aynalar bir çizgi üzerindeki ampullerin yanması için kullanılır.Aynı çizgide iki grup halinde 6 adet ( 3 e 3 ) ampul var.Laserin karşısına düşen iki adet ampulu laser direk yakıyor ondan sonra paralelkenar şeklindeki ayna ile lazeri sağ aşağıya yönlendirin, sonrasında 3 adet üçgen aynayı yerleştirerek diğerlerini de yakmanız mümkün, ondan sonrasını sanırım bulabilirsiniz.

[Bu mesaj bilkan tarafından 27 Haziran 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaşasın 12. seviyeyi kendi başıma çözdüm, lakin 13. seviyenin neye benzediğini görünce biraz korktum açıkcası, neyse denemeye devam ediyorum, benden haber bekleyin.
Mesaj tarihi:
beyler biri su 17. seviyeyi yapsın kafayı yedim ehopeho

sifresi "dma" [signature][hline]ben BombaciMulayim

[Bu mesaj LiquiD tarafından 27 Haziran 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fastr:

11. level

http://putfile.com/pic.php?pic=6/17319424741.jpg&s=x4

bir tek bunu kendim yapmadım ben de, hakkaten bayağı kazık diğerlerine göre, zira son hamlesini görmek hakkaten zor.

bi de 17 kazık tabi, hala geçemedik bre[signature][hline]ben BombaciMulayim
  • Yeni Oluştur...