Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Haziranın 22 sinde adsl hattımın 3 gb kotalıdan sınırsız tarifeye geçirilmesi için dilekçe verdim.TT deki yetkili temmuz 1 de hattınız sınırsız tarife olucaktır dedi. Download a abansammı olmuşmudur hattım sınırsız ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Burdaki kimse ttnetten senin hattını kontrol edemez olmuş mu olmamış mı diye üzgünüz :). Ama telefon edip bir yetkiliye sorabilisin. Tabi olmuştur lan uraştırma beni diyip kapatmazsa (ttnet bu :-P)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Tamamdır sınırsız olmuş hattım.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar