Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macrolar

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

Sevgili patiler yazdiginiz yada kullandiginiz macrolari bu topic altinda toplayarak diger patilere buyuk sevap isheyecegimizi tahmin ediyorum. ben kendiminkilerden bashliyorum;

Stance macrolari
Battle
/script texture,name,isActive,isCastable =GetShapeshiftFormInfo(1);if not isActive then CastSpellByName("Battle Stance()");end;

Defansive
/script texture,name,isActive,isCastable =GetShapeshiftFormInfo(2);if not isActive then CastSpellByName("Defensive Stance()");end;

Zerker
/script texture,name,isActive,isCastable =GetShapeshiftFormInfo(3);if not isActive then CastSpellByName("Berserker Stance()");end;

Ne ise yarar; Bilindigi uzere warriorlar stance deyishtirirken 1 sn cooldown yerler. battle stancedeyken zerkere gechicem diye yanlishlikla battle stance olan macroya basilabilir bu da size 1 sn cooldown olarak geri doner. bu macrolarin amaci eger o stancedeyseniz stance deyishtirmez. boylece haybeye cooldowndan kurtulursunuz.

Overpower

/cast Overpower(Rank 4)
/Yell Dodge This

Ne ise yarar;
Aslidana bir ise yaramaz ama beni karsimdaki dodge ettiginde motive ediyor.

Challenging Shout:

/Party Casting Challenging Shout,All healers please check my health;
/cast Challenging Shout;
Ne ise yarar;
Challenging Shout bilindigi uzere 10dk cooldownu olan ama cast edildiginde aoe taunt yapan ve genelde warriorun olumu ile sonucalanan bir ozelliktir. eh siz bunu kullanip partyi kurtarmaya calishirken pritestiniz bunu farketmezse en fazla 3-4 sn sonra olursunuz. amacimiz partye bu skilli kullandigimizi iletmek.

Aklima geldikce daha fazla birseyler eklemeye calisicam.

Smileyleri kaldırdım /Qui

[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök

[Bu mesaj Qui tarafından 01 Temmuz 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...