Qui Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Çok hoş olmuş ama inanılmaz yavaş diğer sitelere göre. Eskiden ne güzel hızlıyda çota çota mesajları atıoduk. Öldürüyor şimdi. Sadece bendemi böyle yahu? Birde herşey için tek şifre süper şifre die girmişler olaya ama pek bi enteresanlık göremedim açıkçası?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 shubuo nun sitede çok gzl[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bence yumuşak yeni tasarımı hoş olmuş, yavaşlık konusunda haklısın ama bence yinede eskiye göre güzel. Belki eski tasarımda kendilerine göre bir tarzları olsada, yeni tasarımda kullanım kolaylığı ile göz dolduruyor.[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 daha kompakt olmuş da mavi ve beyazın bir arada kullanımını sevmem.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ufak-tefek elestiriler disinda, bence hos bir site olmus. ust bar`da kullanilan gri tondaki renk daha farkli bir renk ile degistirlebilir. cok soguk gösteriyor siteyi. bilmem dikkatinizi cektimi ama tukcell`in maskotu ortadan kaldirilmis gibi. bence maskot cogu insanin sevdigi bir nesneydi. cok on plana cikarilan bu super sifre olayini maskot ile birlikte anlatilip, daha guven verici, insani ceken bir bolum ve sistem haline getirilebilirdi. ayrica ust kisimdaki acilan menu hic estetik durmamis, yapilan tasarima gore. bunlarin disinda derli toplu, yormayan bir goruntusu var. klasik turk-line siteleri gibi.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ya ben süper şifre almaya üşeniyorum açıkçası.web mesaj kolayıma gidiyodu cepten tık tık tık yazmak uyuz ediyodu bu rahat böle vıııj yaz geç.çok mıy mıy mıy bu bişey süper şifre.almaya tenezzül ettirmiyolar[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 her zaman sadelikten yanayım sade olsun benim olsun mantığı :)[hline]Aradığınız her şey bu sitede arkadaşlar MoonHann Centre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 evt ya renkler hiç uymmaış (: Bu arada www.aycell.com.tr da değişim geçirmiş[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar