Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklenen Konfederasyon Finali Arjantin-Brezilya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maç bahane , iLker yasin şahane ;

Evet sayın seyirciLir maçın oynanacağı statta sağnak yağmur yağıyor ama üstü kapaLı oLduğu için tek bir ısLak yağmur tanesi yok[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
ha ha ha

yağmur çok yağıyo diye kenarLardan sızıyomuş onu anLatıyo iLker yasin.

Bu arada maç 2-0 dakka 15[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
tuh be ilk yarıyı izleyemedik artık ikinci yarıyı izlim bari..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
RonaLdinhooooooooooooooooooooooooooooooooo

3-0[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
adrianonun golü muhteşemdi ama ilker yasin daha muhteşem diyebilirim..efsane laflar etmeye dewam ediyor[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
direkten döndü bee...

arjantin de atamadı en net pozisyonda..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
adeta gol geliyorum dedi adriano ve 4-0..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
Adrianooooooo

4-0[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
süper oynuyorlar[signature][hline][ quote ]Rush, 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Saçma,napsın adam gol atmış sevinio onun yerine pascal gibi tombala çekse daha mı iyi? [ /quote ]
Mesaj tarihi:
4-1[signature][hline][ quote ]Rush, 26 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Saçma,napsın adam gol atmış sevinio onun yerine pascal gibi tombala çekse daha mı iyi? [ /quote ]
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok zevkLi bir maç oLuyor

PabLo Aimarrrrrr

4-1[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
bir spr gol daha açmar 4-1 oldu..
hoca nerdeydi şimdi mi almak geldi aklına aimar ı almak...[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
Mesaj tarihi:
Bu arada Arjantinin yarısı sart kart gördü sanırım[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Buz gibi penaLtısını yedi Arjantinin[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Adriano 'nun ayağı biraz kısa geLmiş

öyLe diyo iLker amca[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
we brezilya kupayı aldı.. çok zevkli bi amç oldu..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
  • Yeni Oluştur...