kuzu88 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Selamlar evde 2 nilgisayar var birbirine cross cable ile bağlılar kablonet kullanıyorum bide laptop alıcam onu kablosuz bağlamak istiyorum laptop 802.11b+g destekliyor en ucuz nasıl çıkarım işin içinden ev iki katlı heryere yetişirmi mi kablosuz ağ hödösü[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... [Bu mesaj kuzu88 tarafından 01 Temmuz 2005 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ı ıh bizim salondan yatak odasına yetmedi us robotics bu arada bi soru cross ile cat5 arasında ne fark var[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 uzaklık ve aktarım hızı farklı olabilir bende tam bilmiom[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: fastreload, 01 Temmuz 2005 14:38 tarihinde demiş ki: ı ıh bizim salondan yatak odasına yetmedi us robotics bu arada bi soru cross ile cat5 arasında ne fark var cross ile cat5 arasında fark : elma ile armut cat5 kablonun tipi , cross (çapraz) ise bağlantı çeşidi bide iyi bir ap (harici anten bağlanabilen dlink , linksys) ve anten (bulması biraz zor oluyor) alırsan 2 kat değil yandaki evide kapsarsın. ortalama 80 dolar orta bi ap desek 30 40 da anten olsa [Bu mesaj Ragnar tarafından 01 Temmuz 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben airties kullandim, sirkette is geregi baya bi kablosuz access point denemek zorunda kalmistim, performanstan memnun kalmazken komsumuz air ties baba gibi bi acces point verdi, vatan computerda satiliyor mallari ama bize verdikleri satiliyormu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ille acces point mi lazım yoksa direk bi 802 kart alıp ağa çıkan bilgisayara taksam yeterli olurmu[signature][hline]Ay'a baktım beyaz Kız'a baktım Beyaz cebe baktım para az anladım ki Bu kız yaramaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar