musekinci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Slm arkadaşlar Ben bi kaç gündür everquest 2 arıyorum. Avaturk tan daha önce bir tane satın almıştım ama şimdi kapanmış avaturk, diğer türk internet sitelerinden de bulamadım. Bu sitede account satanları görüyorum. Sormak istediğim bunları satın almak ne kadar güvenli? Sonuçta accountu alcaksın, aldığın kişi sana bilgileri verecek (şifre kullanıcı adı vs ) gördüğüm kadarıyla gizli soru değiştirilemiyor eq nun sitesinden sonuçta satın aldığın kişi gizli soruyu girip tekrar accountun kontrolünü ele geçirebilir. Bu işler nasıl yürüyor daha önce account alan/satan biri warsa beni bilgilendirirse sevinirim. Bi de ankarada oturupta everquest 2 satılan biyer bilen var mı? dost d&r da yok... Ya da bildiğiniz bir internet sitesi? Hepinize teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bi göz at[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben satıom İstte oturuom ilgilenıosan öm at[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar