GayzerKast Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Oncelikle herkese Merhaba. (Umarim konuyu dogru yere acmisimdir Turkiye de animelerin pek fazla yayginlasmamasinin sebebini dizilerin Turkce Altyazilarinin bulunmamasi olarak dusunuyorum. Ben ve bikac arkadasim Anime dizi ve flimlerinin altyazilarini Turkceye cevirmeye basliycaz. Bunun icinde ilk olarak Turkiye de yayinlanmis ilk anime olan ROBOTECH serisiyle basliyoruz. Bunun icin sizin yardimlariniza ihtiyacimiz var. Eger aranizda bize yardim etmek istiyen ve iyi derece de Ingilizce konusabilien, duydugunu anlayabilen varsa bu forumdan yada ozel mesaj atarak MSN adresinizi bana ulastirabilirsiniz. Ayrica flimleri internetten de yayinlamayi dusunuyoruz. Elimiz de olan flimler. Robotech Macross Saga 1-36 (ilk 3 bolumu arkadaslarimiz tarafindan cevrildi) Robotech Masters 37-60 Robotech The New Generation 61-86 Robotech 2 The Sentinels Movie Macross Plus the movie Macross Plus OVA (4 bolum) Macross Zero (5 bolum ayrica Turkce altyazilari Baska Arkadaslarimiz tarafindan cevrildi) Macross Do You Remember For Live Macross Flashback 2012 Macross 7 (Butun serileri ve flimleri ama daha indirmeyi bitiremedik) Tabiki bu arada baska serileride hem cevirip hem sunmak istiyoruz. Tek burda yazan flimleri yapmiycaz. Bunlari toplamak nekadar uzun surdu tamin edemezsiniz. Sagolsunlar buyuk kismi sirf bizim icin Emule`ye verdiler (biz indirince de sildiler Tabiki biz bunlari parasiz yayinliycaz. Amacimiz herkes Anime ile tanissin. Zaten P2M den yayinlamayi dusunuyoz boylece dagitimda sorun olmaz. Belli bir siteye de bagli olmadigimiz icin hicbir uyelik vs. gerektirmeden herkes indirebilicek. Cok kisa sure icinde Macross 7 haric digerlerini yayinliycaz. Flimlere Yine bu forumdan ulasabiliceksiniz. Bundan sonrada istek uzerine baska serilere yonelicez. Yardimci olmak isteyen arkadaslarimizi bekliyoruz. Sadece ceviri olarak deil herturlu konuda yardima itiyacimiz var. [Bu mesaj GayzerKast tarafından 01 Temmuz 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 macros zeroyu(3,4,5.bölümleri) çevirtene kadar, arkadaşlara yalvarmaktan dilim damağım kurumuştu:) çalışmlarınızda başarılar..özellikle ilk sagayı sabırsızlıkla bekliyorum:) robotech ilk 3 bölümün altyazısını burdan indirebilirsiniz.. http://www.divxplanet.net/altyazi_.php?id=22632 [signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] [Bu mesaj kender tarafından 01 Temmuz 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj kender tarafından 01 Temmuz 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 gerçekten böyle insanların türkçeleştirme çalışmalarıı görünce seviniyorum zamanım olsa bende yapmaya çalışacağım ama neyse kolay gelsin hepinize[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Eğer gerçketen zamanım olursa benimde çevirmek istediğim 1-2 seri var. (Kimi ga Nozomu Eien gibi) ama zamanım yok sizin bu azminize hayran kaldım[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 herhangi bir konuda yardıma haazırım ayrıca tebrıkler[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yardım olarak hepimiz bi ucundan tutmalıyız aslında, herkes bir bölüm çevirse anında biter hepsi. 1-2 kişiye yüklemek hata olur, sadece robotech 80 bölüm. insana bay gelir, bırakır valla. ben, kendi adıma, bir film çevireceğim hasbel kader ben çevirmezsem, sen çevirmezsen, nasıl türkçeleşir bu animeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: tanoren, 01 Temmuz 2005 11:43 tarihinde demiş ki: 80 bölüm. insana bay gelir Onu sen gel bana sor ... tek başına naruto adamın ...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar