DraculaVigorous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben daha uyumadım :) hadi oynuyak ehehe[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Xigenon 1-->Human: Cesur [Lvl 3X] [Assassin] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 rockncoke abi herkes diez de beramusta the_ others'2 klanına benide alırmısınız lvl47 ama 51 olunca kiminle konuşmam gerek umarım girerim sizin klana tek başına kas kas nereye kadar bide ben mage flameyim.cevap yazarsan sevinirim :D bide sizin klandakilerin çoğunu biliom ama seni 1 kere görmedüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 anladım abi siz gece oynuonuz sabah yatıonuz :D imkan olsa bende yatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben değilim clan leader veya assist :-P edit: clan leader : runelafey assist: dionysos ve _altar_ edit²: ben genelde öğlen 12de kalkarım gece duruma göre 2,3,4,5 te yatarım.beni görmemiş olman ilginç çünkü bu saatler arasında full ko oynarım[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj rockncoke tarafından 26 Haziran 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj rockncoke tarafından 26 Haziran 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bütün yazılanları okumadım ama İnglor ANcalıme'İ görünce söyleyim dedim türk bizim yurtta kalıyordu a.q.um.Ama tam olarak kıme giydirmek istemiş onu "tam" olarak anlayamadım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hoşgeldin ya eski pati toplanıyor dimi Buz şimdide Dracula tekrar hoşgeldin[signature][hline]Krwlng in my skiN [Bu mesaj Gladros tarafından 28 Haziran 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu gece bende geliom hüleanyh :D Bomba gibi geri dönüom oyuna :horace:[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar