rainfall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 oyuna gıremıyom gırsem adım atamıyom dwmlı client hatası alıyom belkıde sorun bende ama onceden rahat oynuyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ewet ya zçıcam serverları adam akıllı hazırlamadan çıkarttılar biraz daha bekleseydik temiz çıakrsalardı ilginç bide yani ping attığımda 200 ping filan veriyo oyuna girince deli lag ve loss oluyo kulun istediği bitane allah verdi 2 tane :) testcenterlar 2 oldu ama lag dizboyu [hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 14 Şubat 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 haklısın[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bendende ping iyi ama oyuna giremiyorum bi türlü[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 felaket lag var, login serveri 15 denemede falan kabul ediyor, oyunda da garip garip hatalar cikiyo, bi gate'ten gectim " wrong character" dedi kapandi client delirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 İyi yani benim pc de sorun yok herkezde var bu sorun ben tam oyuna giriyorum karkater falan görünüyo oyun ekranı açılıyo orda öle tkaılıp kalıyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar