Kylx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Deep Freeze Şifresini Unuttum Çözemiyorum Bir Yöntem Bilen Varsa Söylerse Çok Sevinirim.
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 acc name ın mu o?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Deepfreeze windows üzerinde çalışyor eğer şifresini unuttuysan dos üzerinden kaldırmayı dene..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Kylx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Dostan da olmadı sistemim xp yada senin dostan yapıcağın yolu tarif edermisin ? ben komut sistemi ile denedim olmadı ?
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pc ni güvenli modda aç ve kaldır hepsi bu[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Öne çıkan mesajlar