Asmodeus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ewet buna bir çözüm varmı yoksa herkez benim gibi software de mi oynamak zorunda kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ekran kartınla ilgili bi sorundur sanırsam. Ekran kartının son sürümünü sitesinden indir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Valla ne var ne yoksa indirdim ama ı ıh. Başka bir fikri olna varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bende tnt2 war xp ıcın seysını ındırıyorum olıy walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 bende Geforce mx 400 war Opengl calismio D3D de oynuyorum software de niye oynusoun ki[hline]Chemical, 22 May 2003 23:41 tarihinde demiş ki: vampirlik içden gelir , sonradan olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 xp war opengl 100 fps kral vs[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Aynı sorun benim de başıma geldi Nvidia GForce MX 64MB var. Bi yerden (internet veya level cdsi fln) nvidia detonator bul veya direk en son sürüm driverını yükle çalışır. Aynısı geldi başıma düzelio[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Hallettim arkadaşlar. Netten 18Mb. lik bi dosyaymış hastalığı. :) Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bencede kartından dolayıdır.Çünkü benimkide XP ekran kartım ATI Rage 128 32 mb Open gl de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: Asmodeus, 12 June 2003 19:17 tarihinde demiş ki: Hallettim arkadaşlar. Netten 18Mb. lik bi dosyaymış hastalığı. :) Teşekkür ederim. e arkadaşım bi insanseverlik yapıp banada yada bub topic te o linki versen olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 buldumgalba su linkten indirorum http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_44.03 olur insalah :-) tam 18mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar