mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya ben simdi merlin kurdum [apache ve gerekli seleri fln filan] localhost yazdiimda yada http://192.168.1.100 ip sini girdiimde girio siteye. okudum biyerden baskalarinin gormesi icin sabit ip gerekiomus no-ip.com danda prog indirdim taylan.no-ip.com die aldim bunu yazincada girio bende ama internetten baskasi giremio nasil baskasinin oraya girmesini saglayabilirim[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 modeminin firewallı varsa port açmayı dene, 80 ya da 8080 olmalı. ikisini de aç sen garanti olsun.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o şekilde sabit olmuyor ttnet'ten ip'ni static yaptıracaksın..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... [Bu mesaj Zagg tarafından 30 Haziran 2005 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 zagg paralimi bu olay bu arada saol cvplar icin :D daha 1 dkka gecmedi[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 adslden açtığına göre zaten ciddi birşey değildir, no-ip işini görür sabit ip yapmana gerek yok bence. sabit ip ise paralı 10 milyon idi sanırsam ama emin değilim.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya ciddi bisi deilde girmio dier biller[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 işte dediğim gibi port açman lazım. sabit ip olayı ile alakası yok. no-ip ye de gerek yok aslında, sadece her modemini açıp kapadığında insanlara tekrar ip'ni verme diye bunlar. port açacaksın, nasıl oluyor bilmiyorsan seni buraya alalım.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 port acmayibiliorum w3 den :D ama www.whatismyip.com un gosterdigi ip mesela benim modem ayarlarina girdigim ip :Dwuah wuah garip bi durumdayim 80 portu acik modemin kendiliginden baktim simdi 8080 ine acammi[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hm o zaman modemin konsolunun portunu değiştirmen lazım. onun da portu 80 demekki apachenin önüne geçiyor :) hatta bak buldum; eğer sende zoom marka modem varsa advanced setup/miscellaneus configuration/http server portu değiştir, 3000 yap mesela salla.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 [Bu mesaj Sailor tarafından 30 Haziran 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 http:80 kullanıyor diye filiyorum ama dışardan ftp ileerişceksen 21 i de aç emin değilim ama shttp 8080 kullanıyodu ama yanılıyor olabilirim bakma bana[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 eet http 80 acik suan onumu deistiriim ?[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dediğimi yaparsan artık modemin konsoluna http://ip yazarak giremeyeceksin, apache web serverine bağlanacak. modemin konsoluna bağlanmak için http://ip:3000 diyeceksin. ya da porta ne yazarsan.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yok gene modem acilio da benim modem saten lnksys wireless acabA hic kasmasammi yapamicam gibi gelio[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dediğim gibi http server portu değiştirip modemi resetledin mi? yapmışsan 80 den girmemesi lazım.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Dur bi restart atam :D bide ayni modemden 2 bile cikis var etkilermi[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 modeme reset atacaksın ya da modemi açıp kapayacaksın. ağ bağlantın gidecek birkaç saniye o kadar.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gene girdi :D[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Virtual server tanımlayacaksın modemde. Şu an senin PC'nin kullandığı IP adresini (büyük ihtimalle 10.x.x.x) yazacaksın ki, dışarıdan bir istek geldiği zaman senin PC cevap versin. Bu durum modeminin modeline göre değişiklik gösterir. Nasıl ayarlayacağını arkadaşlar anlatır. Unutmaman gereken bir şey var ki o da windows xp ile gelen firewall IIS olsun apache olsun gelen istekleri bloke eder. Wall kapalı olmak zorunda. İkinci çıkacak problem ise senin IP'yi çağıran 11. kişi, "server too busy" hatası alacaktır, zira xp ile gelen IIS demodur ve 10 kullanıcı ile sınırlıdır. Ha ben Apache kullanacağım dersen başka sorunla karşılaşmazsın. Kolay Gelsin[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 apache kullaniorum saten[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [Bu mesaj Bacyo tarafından 01 Temmuz 2005 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar