AMO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bilet aslen 14 subat 2004 dekı konserın bıletı. Bu biletlere ozel kapı acılcak dolayısıyla cok daha rahat ıcerı girilebilinicek normalde bıletler 50m ben 40 a satıyorum[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 1100 kişi varmış biletini satmayan =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yenısıne 50 m wermeyın dıe satıyorum ıste bır nevı halka hızmet yanı =))[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yoksa oldukca rare bı bılet olarak elımde tutabılırdım konser sonrası oyle olru herhalde :)[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 amo&sol. corp olarak 2 bilet satıoruz. ilgilenenlere duyrulur.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bi dakka 14 şubat 2004 bileti olanlar napıyo napıyo ?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 onlarda bu konsere gıdebılıyolar o bıletle[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Sly-One, 13 Haziran 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bi dakka 14 şubat 2004 bileti olanlar napıyo napıyo ? Kendileri için açılacak özel bir kapıdan giriş yapıyor..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hmm. oha. ben napyıım bu bileti o zaman ben kesin yokum burda hm.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Gitmeyecek olsam saklardım ben =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 13 Haziran 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gidince de saklanıo ama zaten ? gitmeyeceksem bari satayım ben de satabilirsem. 35 e satıp piyasayı düşürebilirim isteyen pm atsın hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bazen yırtmıyorlar, bazen ucundaki kısmı yırtıyorlar. Sağları solları belli olmuyor..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ah ulan ah, 4-5 gün öncesinde tatile cıkıcam cok büyük ihtimal, gelemiyorum yedigimini konserine, bileti de bulmuışum hem de burada...ah....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben iki bilet arıyorum ama =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Birini AMO'dan al, diğerini de başka birinden alırsın veya Ticketturk =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 öyle yapıcam galiba amonun bileti ben alırım ama, hani ayrı bi kapı olayları fln =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 elimde 2 bilet mevcut hatta 3. yu de bulabılırım sanırım ilgilenenlere duyurulur[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 up[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arkadaşlar 3 biletimiz hala satılık. 3ünü birden alacaklara bişeyler düşünebiliriz. fiyatta her türlü anlaşırız ama...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Hala satılık bilet var mı?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bizde konsere gıtme kararı aldık ama belki bi tane bulabilirm arkadasa sormam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konser 3 temmuz da parkorman da normal fiyatı 50 m[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar