Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Arkadaşlar Windows 2003 Server Olan Makineme Hosttan Kiraladıgım Makineye Asp Forum Kurdum. Ama Aktivasyon Mail i Göndermiyor. Bunun Nedeni Ne Olabilir ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 mail server varmı makınanda ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Asp. de mail göndermek için ayrı bir zımbırtı kuruyorsun ve lisanslı bildiğim kadarıyla.. asp sux[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 .NET ve MS urunleri = guzeldir,kisisel kullanim icin degildir cogunlukla,sux mux diyip de milleti sogutmayin lutfen.[signature][hline]Ranger: Eldritch : Bard : Excalibur Human Mage 30 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Çok baba bir uygulamayı sırf Microsoft ASP ile yaptım diyen adamı alnından öperim. ASP nedir? Tamamen komponent üzerinde çalışan bir server side scripting dilidir. Mail için komponent, http okumak için komponent vs vs... ASP ile yapılabilecekler bu kadar sınırlı iken, Microsoft Server yazılımı için 4500$ bayılmak gerekirken neden insanlar PHP kullanmasın ki? Bütün bunları tek başına yapıyor, üstelik hem daha hızlı, hem de BEDAVA. Bu durumda ASP sux duruma düşüyor. .Net için birşey diyemiyorum henüz açıp kurcalamışlığım yok ama benim seçimim her zaman PHP'den yana...[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 benim Sitemde Php Ama Şimdi Bir Uo Serveri kurduk Onun İçin En Güvenli Otomatik Acc Açma Sistemi Asp İle Yapılıyor O yüzden. Neyse Mail Olayını halletim.sagolun[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 linux fanatigisindir de sen simdi? PHP gibi dillerde "biz size su konuda bu konuda cozumler uretiriz" felsefesi yok ne yazik ki.Buyuk capta bi sirket olarak dusundugunde aslinda MS cok daha fazla sey sunuyor(bkz : 70-315 ve 70-300 --> googleleyin)[signature][hline]Ranger: Eldritch : Bard : Excalibur Human Mage 30 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ıyyy linux ıyyyy SEVMEM HAYATTA[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sorununu çözdün ama nasıl çözdüğünü yaz ki belki birinin ileride işine yarar. MS exchange server'ı mı kurdun, mesela?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yok Hayır Sorunu Söyle Çözdüm Sanırım Benim Makinede Asp Deki Ayarlı OLan Mail Server Özelikleri Yokmuş Asp Yönetici menüsüne girdim Orda Baktım işte 5 tane felam vardı şuan hatırlamıyorum işte en üsttekini şeçtim düzeldi :)[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 MS ürünleri de son kullanıcı için değilse, dünyada hiçbir şey son kullanıcı için değildir. MS 'in olayı zaten son kullanıcı, kurumsal gerzek reklamlar yapıp, yeterince yetkin olmayan üst düzey yöneticilerin beynini yıkamaktan başka ne başarısı varmış. Herşey beyin yıkamadan ibaret. Linux sux diyen arkadaşa da söyleyecek laf bulamıyorum. Ne MS sux, ne de Linux sux. Farklı kullanıcılak noktaları var. İşin içinde "güvenlik" varsa, Linux biraz daha esnek bu konuda.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ben Linux Sux Demiyorum Sadece Sevmioyrum. Ama Şu Bi Gerçek Linux = Güvenlik[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yok öyle bir gerçek. Linux sadece biraz daha esnek. İşini bilmeyen bir yönetici Linux 'u da configure etse, Windows 'u da configure etse, benzer tehlike seviyelerine sahipler.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Microsoft = Linux diyip olaya kaotik bir paranoya yayiim mi? ACABAAA!?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 :)[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar