Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 2003 Server Mail.

Cyclone

Öne çıkan mesajlar

Asp. de mail göndermek için ayrı bir zımbırtı kuruyorsun ve lisanslı bildiğim kadarıyla.. asp sux[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

Çok baba bir uygulamayı sırf Microsoft ASP ile yaptım diyen adamı alnından öperim. ASP nedir? Tamamen komponent üzerinde çalışan bir server side scripting dilidir. Mail için komponent, http okumak için komponent vs vs... ASP ile yapılabilecekler bu kadar sınırlı iken, Microsoft Server yazılımı için 4500$ bayılmak gerekirken neden insanlar PHP kullanmasın ki? Bütün bunları tek başına yapıyor, üstelik hem daha hızlı, hem de BEDAVA. Bu durumda ASP sux duruma düşüyor. .Net için birşey diyemiyorum henüz açıp kurcalamışlığım yok ama benim seçimim her zaman PHP'den yana...[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

linux fanatigisindir de sen simdi?

PHP gibi dillerde "biz size su konuda bu konuda cozumler uretiriz" felsefesi yok ne yazik ki.Buyuk capta bi sirket olarak dusundugunde aslinda MS cok daha fazla sey sunuyor(bkz : 70-315 ve 70-300 --> googleleyin)[signature][hline]Ranger: Eldritch : Bard : Excalibur
Human Mage 30 - ?
Sosyal ağlarda paylaş

MS ürünleri de son kullanıcı için değilse, dünyada hiçbir şey son kullanıcı için değildir. MS 'in olayı zaten son kullanıcı, kurumsal gerzek reklamlar yapıp, yeterince yetkin olmayan üst düzey yöneticilerin beynini yıkamaktan başka ne başarısı varmış. Herşey beyin yıkamadan ibaret.

Linux sux diyen arkadaşa da söyleyecek laf bulamıyorum. Ne MS sux, ne de Linux sux. Farklı kullanıcılak noktaları var. İşin içinde "güvenlik" varsa, Linux biraz daha esnek bu konuda.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Sosyal ağlarda paylaş

Microsoft = Linux diyip olaya kaotik bir paranoya yayiim mi? ACABAAA!?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...