Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Şimdi şu kotalı 256 adsl alsam,bi ay boyunca günde 5-6 saat online oyun oynasam(wow,usko) 3gb limiti dolarmı yada ne kadarı dolar? 2 sorumda ankarada adsl aldım diyelim,sonra burdaki portu kapattırıp,başka bi şehirde hemen adsl i açtırabilirmiyim tekrar?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 3 gbyi downloadsuz pek öyle dolduramazsın gibi geliyor bana. 2. soruna ise tek cevabım telekoma hiç hiç hiç güvenmemen olur. olur deseler bile 2 haftayı bulur bence açmaları başka bir şehirde.[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing ---- Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dolmaz 3gb... dolduracak adam dolduracagını bilir zaten, topic açmaz...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 adslkota.ttnet.net.tr burdan takip edebilirsin. eğerki aşmışsan bırakırsın oyunu kızlarla faln takılırsın zsaten 5gb a gelinceye kadar sınırsızdan ucuz oluyor zorlama kendini kotalı al (ben istemezmiydim sınırsız ahh ah)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Joker, 01 Temmuz 2005 01:28 tarihinde demiş ki: dolmaz 3gb... dolduracak adam dolduracagını bilir zaten, topic açmaz... dediğinin 1 kelimesini bile anlamadım dolup dolmayacağını bilsem zaten bu topici açmazdım, ha ben post kasıyom sanene diyosan o ayrı[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar