elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İyi de cumhurcum, politikacı isimli arkadaşım. Bunu göstererek yapman gerekmiyordu. H4XX0R ların göstermek için yaptım bahanesi altında egolarını tatmin etmesine hastayım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 nukem beni eklermisin acil [email protected][signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Baba hacklendik :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 :P[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cumhur bizi discoya götür.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cumhura avatar istiyoruz[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancakelvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerimkarakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Nukem_Verite, 26 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki: şöyle de bi durum var cumhur yine bugüne kadan gelenler yanında az kalmış boşverin adam hiç olmassa java scripte izin verilmiş hede hödö uyarmış eheh neler gördük lan biz ya are masters hiç acımamıştı[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ya daha önce attım oldu ama şimdi olmuyor?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 valla artık olmamaya başladı niye acaba? millete mesaj atıyodum cevap gelmedi kendime denedim sonra olmadı[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cumhuurrr duyy sesiiimmiizziii[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 çözdüm trojan falan yok demi bunda yaw [signature][hline]oh yeaa [Bu mesaj Predator tarafından 26 Haziran 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Slat, 26 Haziran 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Ya daha önce attım oldu ama şimdi olmuyor? Sitesinde okumuştum prg'ı yazan bir sekilde kontörneym filan yüklüyormuş falan filan..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 olmuyo evet[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 programi actiğinda reklama tikliyorsun 10dk sonra msg yoluyorsun ama tekrar kontor yükle dedin de yollamiyor.bu sefer programi kapatip tekrar acmak zorunda kaliyorsun ve reklama gene tikliyorsun.tikla tikla dur gelsin paralar :D[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eet ikikere aynı programdan göndere miyorsun birdaha kapayıp açmak lazım ama program dehşet tek kelimeyle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shake Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya ben 6 kere attim hicbiri gitmedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kızdırdınız babayı kapadı işte[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Tcpip Senin Link Te Getmiş[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Aslansıınnnn Cumhurrrrr !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hostum kapanmıs sorun varmıs mıs acılır yakında [signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 27 Haziran 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 acces yok o linke :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 3gündür nette yoktum bi bakiim etrafa dedim paticik.com bölümünde hacklendik falan onları okudum sonra tcpip'nin msgını görünce buraya baktım kısa kesiyim hikaye bölümünü bu programı kendimde denedim ve çok kötü oldum gerçekten çok kötü şeyler yapılabilir bu programla[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 cumhur topu tut.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 System Modul Bulunamadı Fleean diyo Bu Prog.[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bakma sen ona..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar