Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 biz reklama tıkladıkca adam para kazanıyor kazandıkca kontur satın alıyor sistemden. o satın aldıkca biz tıklamaya devam ediyoruz böyle bir döngü var.. INDIRMEK İÇİN TIKLAYIN adamlar görmüyor ben napım :)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumhuronat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 evet eveeet, devam edin, daha fazla tık, daha fazla reklam, daha fazla paraaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hadi canım :)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 puahahhaha iyiydi bu[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tıklamaz mıyız cumhurr :) [Bu mesaj uzumlukek tarafından 26 Haziran 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cumhur hoca arkadaslar avea'ya mesaj gelmiyo diyo.. nolcak bu iş. sen en iyisi yeni bi versiyon cıkar süreyi de 6 dk ya indir ok. hadi canım bak eger boyle yaparsan daha cok tık yapacam :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 iyi peki sen öyle diyosan öyledir :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 site www.textforce.net bi konu açmıştım spam maillerle ilgili http://forum.paticik.com/view.php?id=125399 alın sömürün işte yalnız siteyi kullanmak için biraz html bilgisi lazım. birazdan hazırlıyorum tutroial yazmaya[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 26 Haziran 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sonuç olarak bizden para gitmiyor adamında karı olmuyor sadece ismi duyulmuş oluyor reklam paralarıyla kontor alıyor.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 @turko: yani alan razı veren razı[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bunun gibi birşey oluyor :) ama belki reklam paralarından kazancı oluyordu ama google AdSense çok para vermiyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semizotu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yok yok kesin çok feci kazanıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bencede bencede kesin deli gibi kazanıyo[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 arkadaşlar yukardaki textforce için bi başvuru yaparmısınız bişey denemem lazım ve mümkünse bana pmden yada msnden ulaşın[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 26 Haziran 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 evet ya eminim ben çok kazandığına[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yok ya bence fazla kazanmıyodur[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 aslında kazanıyo olma olasılığı da var[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ama kazanmıyor olma olasılığı daha fazla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi bu programla dünya ele geçirilir. Mesela Tayyip Erdoğan'a Abdüllah Gül'ün telefonuyla küfrediyosun. Sezere küfrediyosun Erdoğan'la. Off. Sabancı'dan Koç'a kafam girsin mesajları falan. Süper.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 peki adam salakmi para kazanmiyorsa yayinliyor (her tiklamadan 10 ytl gelse 5 ytl kontor e 5 ytladama :D)[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Leon_Jade, 26 Haziran 2005 12:37 tarihinde demiş ki: evet ya eminim ben çok kazandığına bende bunu yazmadim ne olucak şimdi :D[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yok yok attımda hatırlamıyor olabilirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ismim duyusun diye yapıyor olabilir ne adamdan para gidiyordur ne bizden biz tıklıyoruz para geliyor gelen paralar reklama.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 pardon ya şimdi hatırladım yazmıştım aslında[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumhuronat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 neyse bu kadar eğlence yeter :D mesajların hepsini ben attım, img tagında javascript'e izin verlmiş, bu çok kötü sonuçlar doğurabilir, bunu göstermeye çalıştım. bir önceki sayfadaki bozuk gibi gözüken resim aslında bir javascript kod içeriyor. Yetkililere burdan sesleniyorum, kaybolmayan resim yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar