Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birazcık çüş demek lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz reklama tıkladıkca adam para kazanıyor kazandıkca kontur satın alıyor sistemden. o satın aldıkca biz tıklamaya devam ediyoruz böyle bir döngü var..

INDIRMEK İÇİN TIKLAYIN

adamlar görmüyor ben napım :)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Chaos Web Tasarım
Mesaj tarihi:
site

www.textforce.net

bi konu açmıştım spam maillerle ilgili

http://forum.paticik.com/view.php?id=125399

alın sömürün işte

yalnız siteyi kullanmak için biraz html bilgisi lazım.
birazdan hazırlıyorum tutroial yazmaya[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:

[Bu mesaj fastreload tarafından 26 Haziran 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sonuç olarak bizden para gitmiyor adamında karı olmuyor sadece ismi duyulmuş oluyor reklam paralarıyla kontor alıyor.[signature][hline]There is MEtal,
There is GAin,
There is DEath,
There is THee,
Mesaj tarihi:
bunun gibi birşey oluyor :) ama belki reklam paralarından kazancı oluyordu ama google AdSense çok para vermiyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]There is MEtal,
There is GAin,
There is DEath,
There is THee,
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yukardaki textforce için bi başvuru yaparmısınız bişey denemem lazım

ve mümkünse bana pmden yada msnden ulaşın[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:

[Bu mesaj fastreload tarafından 26 Haziran 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi bu programla dünya ele geçirilir. Mesela Tayyip Erdoğan'a Abdüllah Gül'ün telefonuyla küfrediyosun. Sezere küfrediyosun Erdoğan'la. Off. Sabancı'dan Koç'a kafam girsin mesajları falan. Süper.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ismim duyusun diye yapıyor olabilir ne adamdan para gidiyordur ne bizden biz tıklıyoruz para geliyor gelen paralar reklama.[signature][hline]There is MEtal,
There is GAin,
There is DEath,
There is THee,
Mesaj tarihi:

neyse bu kadar eğlence yeter :D
mesajların hepsini ben attım, img tagında javascript'e izin verlmiş, bu çok kötü sonuçlar doğurabilir, bunu göstermeye çalıştım. bir önceki sayfadaki bozuk gibi gözüken resim aslında bir javascript kod içeriyor. Yetkililere burdan sesleniyorum, kaybolmayan resim yapın

• Yeni Oluştur...