Grizzly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya arkadaşlar bi kaç kişiden duyduğum kadarıyla ingiliz dili edebiyatı okumak iingilizce öğretmenliği okumaktan daha iyi imiş. ''dünya görüşün genişler daha bi adam olursun'' diyolar. Da ben yorum yapamam ki edebiyatta. bi pantolon reklamı wardı ŞEKSPİR :D den alınmaydı galba tek bir cümle dahi yorumlayamadım mesela ıq um durdu. siz neyi tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bu genel olarak bütün eğitim fakülteleri için böyle.Misal bende türkdili ve Edebiyatı okumayı düşünüyorum.Bu yorum işi de kendini geliştirmene bağlı çünkü iki bölümdede metin tahlilleri gibi dersler var.[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yorum bu ya,tamam belki çok fazla bi kabiliyetin olmayabilir,ama öğretmenlik okursan onunda edebiyattan kolay olacağını sanmıyorum.en azından daha eğlenceli olacağı kesin.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar