Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sevmem normalde böyle aşkı sevgiyi televizyona yarışma olarak sokan programları ama izleyen varsa her sabah saat 10.00 ve 13.00 arası yayınlanıyor.şimdiye kadarki her programı çok eğlenceliydi aşktan öte çok matrak geçiyor.oya aydoğan,hayat bilgisindeki amil bey olan tarık pabuççuoğlu ve ece erken sunuyor.program akışı çok eğlenceli geçiyor.izlemeyenlere tavsiye ederim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sag ol Apache ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sen en romantik şeymişsin be :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sabah aksam kaynana programi cikarsa olacagi bu Insanlara artik normal geliyo bu tur seyler izlemek[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 di mi.[signature][hline]elvyn: sen nerden mezunsun ucanadam: okul? elvyn: hayır ev lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bende ilk defa bugun izledim yarısında izledim adam vardı sevgilisiyle tel de konuşuyo diğer yandan bu kıza yazıyodu acaip yalan söylüyodu çok geyik bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar