RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Arkadaşlar beramus1 de oynuyorum.Lvl 31 im.FAkat lvl 40 olup eslantı falan merak ediyorum.Beni lvl40'a atlatabilecek birini arıyorum,archerim.Karşılığında verecek birşeyim yok,sadakatim ve dostluğum dışında...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ares'te olsan yardım ederdim.. :[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gel bir süre kastırırım ben seni ama kaça kadar bilemiyorum.B1 party bug yoksa hala crystal'e gel bende giriyim şimdi[signature][hline]Krwlng in my skiN [Bu mesaj Gladros tarafından 30 Haziran 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ben üzülerek yardım edemiyorum çünkü ark insanmış özürdilerim başta sormalıydım başka yardım edecek insan varsa pm atabilir arka[signature][hline]Krwlng in my skiN
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bu arada el moradım onu baştan belirteyim arkadaşlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 YOk mu yardım eden?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Öne çıkan mesajlar