Dev Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Internetten multi oynayabilme imkanı varmış fo2 'nin. Oynayacak varmı oynayalım varsa ben varım... CoH'çular falan varsa gelsin eğlenceli olur :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Oyunu bulamadım çanakkalede,bulsam oynardık :([signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ramses2 belediye iş merkezinde truva cd ouyun satıo oradan alabilirsin... devlochi ne zaman oynicaz bi tarih verirsen oynarim ben...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Abi truva dan hangi oyunu aldıysam benim bilgisayarda çalışmadı,ondan oradan oyun almıyorum artık[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Belediye iş hanında clan cafe de Şafak abiyi bul.Onda vardı hatta makinelerin birinde yüklü şu an sanırım.[signature][hline]Guide our hammers,Strengthen our axes, in the name of Dwarf father Moradin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Raistin, 28 Haziran 2005 20:21 tarihinde demiş ki: ramses2 belediye iş merkezinde truva cd ouyun satıo oradan alabilirsin... devlochi ne zaman oynicaz bi tarih verirsen oynarim ben... 30 Haziran Perşembe saat 5'te olurmu.. Olursa gel iyi olur patlatak bi fridom[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 2 kişi olmaz bir kaç kişi daha bulup boyle temmuzun 5-6-7 si gibi yapalım uygunsa sana....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hıı da ben gidecem izmirden bodruma kuzenin yanına iki haftalığına orda internet yok evlerinde snrm. Ps2 oynayıp Tv izleriz anca digiturkten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o zaman temmuzun ilerleyen haftalarınca yapıcaz _(aslında cok daha ii fazladan 2-3 kiş idaha bulsak eglencemiz katlanır)[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 temmuz 12 den sonra ben gelebilirim[signature][hline]Guide our hammers,Strengthen our axes, in the name of Dwarf father Moradin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Evet şimdilik kaç kişiyiz sayalım... Ben(dev) farkob raistlin raider[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 @ramsesII ben sana gönderem ödemeli istersen. sende katıl bise...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Baba dur bakam siz ne zaman oynayacağınızı söyleyin bana ben temin etmeye çalışacağım bir şekilde[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar