HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 eskiden sevinirdik dogum günlerinde şimdi üzülür olduk yaşlanıyoruz iice. 21 yaşını ya doldurdum ya bastım artık neyse ne 1984 ün bugününde dogmuşlugumuz. saçlar resmen beyazlamaya başladı, patır patır artıyo her geçen gün.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ehueh ben 86 liyim benim bile sacimda beyaz var :D Biraz kalitsal bir durum kendini yorma bunun için. Hepi Pörtlek...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Doğum günün kutlu olsun. İnsan 20 sini geçince hakkaten bi garip oluyo ya. Teenager lık nerdeee diosun.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 mutlu yıllar.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ben 15 yaşındayım benim de saçımın arka tarafında biraz beyaz var diye karizma yapıom :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gençlik dönemi zaten ruhsal olarak bitti bende şimdi ufaktan fiziksel olarakta bitiyo galiba (çogu yer saglam halada) . bu arada beyaz teller vardı hep ama son zamanlarda artışa geçti , iice olgun erkek imajına bürünüyoruz yani. sagolun bu arada kutladıgınız için , zorla dogum günü kutlatıyoruz zaten buraya yazarak :)[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 doum günün kutlu , hersey gönlünce olsun...[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Abi oyle deme su network un bir reklaminda bi amca vardi adini hatirlamiyorum beyaz sacli siyah benizli idi oyle bir karizma yoktu yani yakisiyor abi beyaz sac bir kere orjinalligi var yani :D Dogum gunu olayına gelince napalim kutluyoruz işte : ) Ayip olmasin...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kutlu,mutlu olsun :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hepi Pörtlek Tuu yu.[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kutlu olsun dogumgunun. sac beyazı icin grecian 2000 kullan :D karizma filan bi yere kadar millet yasli diyo sonra :( [Bu mesaj gokhaan tarafından 30 Haziran 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 mutlu yıllarrr[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar