neroeil Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 7 kitabın sonuncusunuda dün bitirdim. Benim için ilham vericiydi diyebilirim, gerçi eddie jake ve susannahın sonu pek tatmin etmdi beni, rolandın sonu ise düş kırıklığıydı.Ama King in kitabı yazmak için gösterdiği çaba övgüye değer.7 kitabı da okurken hiç sıkılmadım diye bilirim. Kitabı okuduktan sonra aklımı kurcalayayn bir şey oldu-aslında çok şey oldu ama bu göze çarpan ilkiydi-.Tekrar ediyorum kitabı bitirmeyenler veya okumayı düşünenler hemen geri tuşuna bassın.Benim aklımı kurcalayan şu:bizim üçlü(eddie jake ve susannah) 1987 de tekrar buluşurlar ve hatırlarsanız susannah şöyle der:"...Ve yapacak işlerimiz var.Tet şirketi adında bir yer için.".Peki nasıl olur da roland 1999 da onların varlığından haberdar olmuyor özellikle tet şirketine gittiğinde. Şirkettekilerin onların varlığından haberdar olması gerekmiyor mu sizce?Ve diğer sorum ise sizce rolanda nerede hata yaptı,bu acımasız döngüden kurtuabilecek mi-veya şöyle de söylenbilir-roland açıklığa hiç varmayacak mı? Kara kule hakkında her türlü düşüncelerinizi bekliyorum. "teşekkürler derim."[signature][hline](M,r) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 spoiler koysaydın keşke, forumumuzun nimetlerinden yararlanalım :)[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neroeil Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 anlaşılan benim mesaj pek konu dışı olmuş :-)[signature][hline](M,r) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar