Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 SWG 2. yaşını kutluyor hatta2. yıl nedeniyle 10 gün boyunca double xp olacak. yani oyun 2 yıldır var hala patch çıkarıp bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyolar yada sopayla dürtüyolar. pek de eski sayılmam 1.2 yıl oldu başlayalı ama hala düzeltilmemiş şeyler olduğunu biliyorum mesela Terminalden görev almak için 1000 kez refresh etmeniz. Her yeni char açtığında 1000lerce yeni dil öğrenmeniz. id liğin hala işe yaramaması. gibi. SOE 2 yıldır neyi başaramıyo?[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bende oyna ilk baslayanlardanım, ama eskiler bilir talihsiz bir bilgisayar kazasından sonra acc yi satıp 2 ay lık bir surecte SWG yi bırakmak zorunda kalmıstım, geriye donup dusunuyorum genelde cok haklısın adamların 2 senede duzeltemedigi cok sey var, söyleyip patladıkları cok vaadler var, ama kesin olarak basardıkları tek bir sey varsa oda essek yukuyle para kazanmak heralde :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 26 Haziran 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bana sorunsuz bir tek oyun söyle hatasiz mmpog olmaz abicim belki soeninki biraz fazla ama sonucta bir cok oyunda olmuyan seyleri bize sunmaya calisiyorlar o kadarda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 o kadar da olsun şeklinde değil kardeşim para aldığın kullanıcıların isteklerini doğru olduğu sürece ve iyi yönde olduğu sürece yerine getireceksin. Hiçbirşey düzelmedi düzelmemeye de devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu kadar kötü olmasına rağmen hala en iyi oyun...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tunch hakli... ben ilk baslayanlardanim oyuna infinity de baslamistik arkadasimla bi kactane takiliyorduk starwars manyagi biri icin benim gibi muhtesem birseydi mekanlari gezerdik theme parklar yapardik ... ama sonra birden bole buff kuyruklari basladi solo huntlar basladi oyunun anasi .kildi biraktim bende smuggler / tka / pisto charim vardi oldu gitti ... sonra wow geldi buyuk bir gazla preorder .. aldim level 40 char yaptim ama skildim oyunda konu yok sadece aptal aptal mission alip level kasiosun bi bok yaptigin yok grup olayi cok cok az oda tat vermedi single player gibiydi ... daha sonra episode 3 derken buyuk gazla aldim total experience ve cidden super yani baska bisiy diyemiycem o buff solo huntlar gitmis cok egleniyorum yani saolsun hun guildindeyim surekli takilacak insan var ... grindden ote yapacak cok sey var hunttan skiliyoruz camp kurup muhabbet olmadi geziyorum badge topluyorum yada cikiyorum uzaya 2-3 tane rebel indiryorum .. star wars galaxies in tadini hic bi mmorpg vermedi bana ama keske soe ' den baska bir firma cikarsaydi nasil blizzard wow u cikardiysa bunuda direkman lucasarts yapsaydi keske.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: tunch, 26 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki: bu kadar kötü olmasına rağmen hala en iyi oyun... bunu cu dan önce söylemiş olsaydın sana hak verebilirdim fakat CU dan sonraki haliyle wow özentisi herhangi bir oyundan farkı yok şu anda swg nin her tarafı bug dolu amator yapım bir oyun izlenimi veriyor. ayda 1.2milyon dolar düz hesap para kazanan şirket işe daha çok adam alıp oyunu daha geliştirmek yerine telefon support saatlerini indiriyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cu dan once oyunun sence mmorpg ile alakasi neydi ? buff al git piket kes buff al gruba git solola ? tamamen grind makineseydi oyun ... wow bilmiyorum oynadinmi ama burdaki level sistemiyle wowdakinin bence hic alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 peki soruyorum cu geldi oyun grind makinesinde bir farklılık oldumu ? tek farkı ben söyliyim doktorlar giderse combata + sı oluyor eskiden 3 saat gidip çıkıp geliyordun şimdi 40 dakikada bitiyor buffların doktorun bir özelliği kaldımı ? CM nin yanında combat profession olmadan bir olayı kaldımı ? (ona buna agro) peki soruyorum hiç wow ekranı gördünmü ? peki wow ekranındaki ikonlar dikkatini çektimi ? peki sıkılmadınmı çocuk kandırır gibi ah şunu yapamadık alın double xp , oyuncu kaybediyoruz alın double xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: sirman, 26 Haziran 2005 20:30 tarihinde demiş ki: wow aldim level 40 char yaptim ama skildim oyunda konu yok sadece aptal aptal mission alip level kasiosun bi bok yaptigin yok grup olayi cok cok az oda tat vermedi single player gibiydi ... Grup olayı cok cok az demıssın, lvl 40 olana kadar bikac instance gezmis olmalı ve 5 kislik gruplarda, takım dayanısmasının onemını gormus olman gerekirdi. Bir baska konu lvl 60 olup da 10-15 kisilik raid lere bir gir, yine al sana full grup kombinasyonu, yanlis bikac hareket wipe demektir. Yani grup olayı cok cok az, tamamen yanlis bir yorumdur. said: Arkansis, 27 Haziran 2005 03:37 tarihinde demiş ki: cu geldi oyun grind makinesinde bir farklılık oldumu ? eskiden ns leri, rancor ları solo larkan, simdi oturup benle aynı lvl 80 yaratıgı kesmek ıcın degisik varyasyonlara girmek zorunda kalıyor ve cok zor olduruyorum. Grup la olsa cok daha kolay olabilcek birsey. said: Arkansis, 27 Haziran 2005 03:37 tarihinde demiş ki: peki wow ekranındaki ikonlar dikkatini çektimi ? eee, nolmus ? nedir seni baglayan, wow a benzemesi niye urkutuyor seni ikonların grafikleri ? yani merakimdan soruyorum, nolcak benzese, bana groundbreaking effect ini soyler misin lutfen. said: Arkansis, 27 Haziran 2005 03:37 tarihinde demiş ki: eskiden 3 saat gidip çıkıp geliyordun şimdi 40 dakikada bitiyor buffların simdi buff lanmak zorunda degilsin ! eskiden ya buff ya ya olumdu, simdi oyle cok buyuk artisi yok. Baska bir mevzuu.. pvp de oldugun an senın ıcın olay biterdi, svasın ortasında buff buff diye yırtınırdın veya basıp gıderdın bıterdı savas senın ıcın. simdi ise aynen geri don zaman kaybetmeden bu kadar. CU , eski sistemden cok daha iyidir, bunu swg nin buff siz - buff li donemini -cu oncelerı- yasamis biri olarak soyluyorum. Ki halen solo kesilen mob lar var, -djk lar, grevious lar- , bunların cok buyuk challenge olması gerekir, bu tur solo camp lar oyunun ekonomısını rezil ediyor, oyundaki en buyuk eksi bu su anda gordugum. [Bu mesaj draedan tarafından 27 Haziran 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi_K Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Oyun hala güzel. Ama çok bug vs. Var.[signature][hline] >>>>>>>Eclipse<<<<<<<< {------Master Chef------} .'.'.'.'.Freedom Fighters.'.'.'.'. [Vendor: -1115 2547 Serendipity's Mall, Dantooine] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Arkansis, 27 Haziran 2005 03:37 tarihinde demiş ki: cu geldi oyun grind makinesinde bir farklılık oldumu ? "eskiden ns leri, rancor ları solo larkan, simdi oturup benle aynı lvl 80 yaratıgı kesmek ıcın degisik varyasyonlara girmek zorunda kalıyor ve cok zor olduruyorum. Grup la olsa cok daha kolay olabilcek birsey." Benim söylemek istediğim şey , oyunun zorluğunu artırmak için oyunun sistemini tamamen değiştirmek değildi , yapılacak şeyler belliydi , wow özentisi yapmak gerekmiyordu oyunun sıkıntısını atmak için. said: Arkansis, 27 Haziran 2005 03:37 tarihinde demiş ki: "peki wow ekranındaki ikonlar dikkatini çektimi ? "eee, nolmus ? nedir seni baglayan, wow a benzemesi niye urkutuyor seni ikonların grafikleri ? yani merakimdan soruyorum, nolcak benzese, bana groundbreaking effect ini soyler misin lutfen." PS2 oyunundaki gibi sw evreninde silaha basınca mitolojik karakterler gibi silahın etrafından dalga dalga efektler çıkması sanki 15 yaşındaki adama oyun oynatıyormuş gibi herşeyin cicili bicili hale bürünmesi ve eski SW havasının yerine atari oyunu izlenimi vermesi kusura bakma beni çok ürkütüyor. Buff ikonlarının yerlerini bile aynı yapmış herifler. Tamam geçtim cooldown efektlerini mefektlerini. said: Arkansis, 27 Haziran 2005 03:37 tarihinde demiş ki: eskiden 3 saat gidip çıkıp geliyordun şimdi 40 dakikada bitiyor buffların "simdi buff lanmak zorunda degilsin ! eskiden ya buff ya ya olumdu, simdi oyle cok buyuk artisi yok. Baska bir mevzuu.. pvp de oldugun an senın ıcın olay biterdi, svasın ortasında buff buff diye yırtınırdın veya basıp gıderdın bıterdı savas senın ıcın. simdi ise aynen geri don zaman kaybetmeden bu kadar. " En azından eskiden combatlarda doktorun ihtiyacı vardı , bir med centerda doktor oturup doktor xp alabilirdi , insanlar med centera gelirdi şimdi med centerın olayı orada süslükten başka birşey değilde nedir ? Herkezi combata sokacağız , yok oyun çok sıkıcı , yok eentertainer a bunu mıncıklayalım yok entertainerlarda fülütlerle girsinler combata doktor anca combatta xp alabilsin böyle saçma birşey varmı ? Townda yara almış birisinden deneyim alamıyorsun ama combat sırasında vay anasını piketler geliyor nası heal ettim diye healing xp alıyorsun bunu bana bir anlatabilrmisin ? Bu arada pvp de doktorlar çok daha fazla önemli şimdi . adrenal buff denen buff 15 dakika sürüyor ,ve pvp de grinding usulu olmadığı için action cost lar çok önemli ve 45 dakikada biten bir action buff yanında doktor olan grubu daha üstün kılıyor. "CU , eski sistemden cok daha iyidir, bunu swg nin buff siz - buff li donemini -cu oncelerı- yasamis biri olarak soyluyorum. Ki halen solo kesilen mob lar var, -djk lar, grevious lar- , bunların cok buyuk challenge olması gerekir, bu tur solo camp lar oyunun ekonomısını rezil ediyor, oyundaki en buyuk eksi bu su anda gordugum." Tekrar söylüyorum cu nun grup hunting olaylarına toplu insanları birşeyler bir aksiyonlara sokma olaylarına lafım yok. 2 türlü olmalıydı , tek solo mission kasıp saatlerini harcamalıydın , yada gruba girip çok daha hızlı rahat bir şekilde şimdiki gibi oynayabilmeliydin. Oyunda bunu yapmak için , civ civ efektler , stamina quickness gibi çok yönlü özellikleri kaldırmak gereksizdi. Oyunu baside indirgemişler , 10 yaşında çocuklarmı oynayacak bunu ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 27 Haziran 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arkansis tarafından 27 Haziran 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 dredean diyosun yok instance yok raid allahini seviosan honor sistemi cikti benim en yakin arkadasim level 58 rogue vardi ustelik adam power player gibiydi yani surekli oyun .. fln herifin basina o kadar cok kamp kurdular ki adam level 58 oyunu birakti ... honor geldi herkes birbirini kesmeye basladi puan toplayip bisiy olcak ya adam olcaklar ya 10 tane ezik level 40-45 tek level 58-60 in basinda toplanmaya basladi .... bence bu honor sistem wow' u olduruyor su anda ... ondan sonra arkansis demisin wow ozentisi ... fln bence hic deil sonucta rekabet artiyor elbet bisiler benzicek ama ikonlarin bunla alakasi oldugunu zannetmiyorum. arti doktorlara laf etmisin onda biraz haklisin entertainerlara nasil inspiration buff yaptirma gibi ozellikler eklendiyse onlarada hakkaten medical centerlari adam edecek bisiyler eklenmeliydi.... sonucta iyi kotu hala oynuyoruz oynamaya da devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Arkansis, 26 Haziran 2005 21:59 tarihinde demiş ki: said: tunch, 26 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki: bu kadar kötü olmasına rağmen hala en iyi oyun... bunu cu dan önce söylemiş olsaydın sana hak verebilirdim fakat CU dan sonraki haliyle wow özentisi herhangi bir oyundan farkı yok şu anda swg nin her tarafı bug dolu amator yapım bir oyun izlenimi veriyor. ayda 1.2milyon dolar düz hesap para kazanan şirket işe daha çok adam alıp oyunu daha geliştirmek yerine telefon support saatlerini indiriyor ... HAYIRRRRRRRRRRR CU WOW ÖZENTiSi degildir nedenmi WOW daha cikmadan önce bundan yaklasik 8 ay-10 ay önce böyle birseyin cikacagi duyruldu bundan eminim SOE yetkilisinden duymustum bu duyumu ayrica CU nun wow a benziyen yanlari ne bakalim grupla grind? lvl? ama bunlarin hepsi zaten EQ dada var o zaman WoW da bir EQ özentisi degilmi sorarim sana? wow ne yenilik getirdi wowda olanlarin %90 i eskiden beri olan birseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 wow özentisi grup olması olayı değildir grup olayı olmasını en önceden beri herkez istiyordu adamlar dediklerini çoğunu yapmadılar yarım yamalak yaptılar , beta oyunu önümüze sundular. oyunda herşey buglu. wow özentisi evet spell cast ederken cast delay beklermiş gibi pistol ateş ederken bekliyorsun combat sırasının ne eksiği vardı ? Yok efendim araya spam giriyormuş yok bilmemne oluyormuş abicim spami engellemenin yolu böyle köklü bir değişiklikmi ? nintendomu oynuyoruz swg mi benzemeyez abicim ikonları grafikleri wow a çünkü bu starwars bu oyunun kendine has bir havası bir atmosferi vardı onu yok ettiler adamlar karakter boylarını minize ettiler cu geldi oyunun performansı düştü daha ne yapsınlar nasıl cu yu tamamiyle eski sistemden üstün tutarsınız anlamıyorum eksiklikleri çok vardı cu öncesinin bu eksiklikler belli başlı değişikliklerle giderilebilirdi LEVEL sisteminin ne alakası var allah aşkına swg ile eskiden silah sertifikalarıyla o silahın uzmanıysan o silahı kullanabiliyordun şimdi adam pike man level 80 eline rifle alıp rifleman gibi ateş edebiliyor buradaki tek eksiği skilleri kullanmamış olması ama laire 1500 koyabilyorsa olmaz olsun cu[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 27 Haziran 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Level sistemi yarıma yamalak olduğu için aptalca ama adam gibi bi level sistemi olabilirdi.Örneğin Level combat rating ile birlikte yukselse oyundaki PvP de artardı.Ayrıca bu WoW da var dedikleriniz Knight Online'da da var.Cu bence buglar olmasa mükemmel çünkü online oyunlar npc lerle deil insanlarla oynadıın oyundur.Adam oluyor commando atıo 10 bomba donuo atıo 10 bomba donuo Oh ne güzel.Ayrıca eski savaş sistemi gerçekten berbattı. BENCE çünkü savaşa başladımıi iki kişi 20 dakka boyunca aynı macroyu birbirine uygulayıp duruodu.Şimdi her hareketin sana pvp de ya çok büyük bir karı yada zararı var. Şu WoW dan da burdaa bahsetip oyunun kötünü kaldırmayın.Wow ruhsuz bi oyun Swg ye gore.Naboo da bir hotel e gidip manzara izleyen arkadaşlarım var.Ayrıca Millet cu ile arkadaşlarının deerini anladı.Eskiden gruplar sadece badgeler için veya newbie ler içindi şimdi oyunda hergün 100 lerce insan tanışıp kaynaşıo...Yapmayın...Etmeyin...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 tiuven wowo özentiliğiyle ne alakası var CUnun... oyundaki combat sistemi TAMAMEN city of heroestan alınma. ama ondan çok daha kolay oldugu için şimdilik taktik oluşturulmuyor oyunda...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar