umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 arkadaşlar ben bugun gittim bi muvo 2 aldım ama gelin görünki xp de bi türlü tanımıo evdeki diğer bilgisayarda 98 se var ordda çok güzel tanıdı driverini yükleyince ama xp de driver yükleme seceneği çıkmıyo driver exe si ni açında 98 olursa bu dosyayı yükleyebilirsiniz diyo ben şimdi bu aleti nasıl tanıtçam nette driverini aradım bulamadım xp için yardım lütfen[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bi scandisk yap bende nomad'i tanımamıştı xp scandisk yaptıktan sonra tanıdı[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya cahilliğime ver :) türkçe xp de scandisc diye mi geçiyo bu yoksa türkçe bi karşılığı var mı ?[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 heeellllppppp[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 c sürücüsüne sağ tıkla özelliklere tıkla ordan, özelliklerden araçlar sekmesine tıkla "hata denetimi" var orda,"şimdi denetle"'ye tıkla ve ilk seçeneğe tik koyup "başlat" de bilgisayarını baştan başlatınca scandisk yapıcak[signature][hline]karnım aççç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bende var sorun yok :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya dün bişiler yapayım dedim universal serial bus denetleyici ile ilgili bişiler yaptım şimdi onun sürücüsüne ihtiyacım var :([signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 belki bi ihtimal service packleri yüklesem olur ...[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar