resata Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ulan onur acarsa ben niye acmiiiim konu ???!! 26 oldum bi günde iki level !!!! hele bekle onur... zerkle gelip hide olmak neymis göstercem sana !!!!....... [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 utan len utan lvl 24 ken bi günde anca 2 lvl mi alabilion ?! :hrr:[hline] |_.-=[ Macxime}=-._| ShadowBlade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 lol bu onurun classini bilmiyorum ama benim zerkerla stealtherları max 3 vurusta aliyorum assa:) bazen beni skald falan sanıp daliyolar sonra olmadığımı anlıyolar:) uzun lafın kısası zerker baya ii bi class cok hızlı kesebiliyorum mesela 3-4 albin arasina dalip scout kestim heh ölene kadar mutlaka kesiyorum birini:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Damodar the Berzerker Mid/pry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar