Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Birde o kız zaten doğal olarak bir güzelliğe sahip neden abazalık yapıp dahada fazlasını istiyorsunki :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 benimde telefonun mikroçipi bozulmuş ya.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hemen hemen hayatında hiç ps kullanmamış birisi olarak deneyesim geldi. son günlerde takip ediyorum bu bölümü gerek battle olsun gerek bu tür şeyler olsun hep imreniyorum fakat bilgi 0 olunca katılımcıda olamıyoruz. eeet bu hatuna biraz slikon destegi , solaryum ve saçlara kaplan röfle attıktan sonra bu hale getirdik.(saçlar harbi kötü oldu ama olsun bi ara modaydı , deee mi?)[Bu mesaj HasMez tarafından 28 Haziran 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ahahahahah, çok iyi ya... Yalnız solaryumdayken görevli uyuyakalmış:D Bi de silikon taılırken estetik cerrahı pek iyi ayarlayamamış göğüsleri Boynundan fırlamış :D ama olsun en azından yine de denemişsin... Ahahah, altıma işiycem gülmekten :D[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 estetik harbi ucuz olduda , solaryumu güzel yapmışlar etilerde fln sosyete hep böyle. saç biraz leş oldu ama olsun. keşke sarı kalsaydı ozmn daha güzel olurdu. göz altlarını ve yanaktaki kırışıklıklarıda hafiften lehim yaparaktan erittim belli oluyodur yanık izleri.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hehe :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 offfff, sıkıldım yaparken. Photoshop'u çok fazla bilmiyodum, bildiğimi de unutmuşum anasını satiim :/[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 olm o ne lan? hadi sakal yapmışsın espri flnda yeşil boyaya banmış sakal nedir? bide benimkine gülüosun allahtan benimki insana benzedi :)[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 @hesmez züper olm :)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 paintle yapmış heralde :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 [signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 narin birde diş yapsan vampire olucak..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi bu hatun zaten açık tenli , teni ve ruju koyulaştırın sadece daha güzel olur ozmn. gözler fln ortaya çıkar. kendimi övmek gibi olmasın benim resimde yakaladım kıvamı.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 eytere bende yapıcam.www.kafamgirsin.com (dnsler patladı. gelecek.)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar