Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Photoshop Yarışması

Rush

Öne çıkan mesajlar

Birde o kız zaten doğal olarak bir güzelliğe sahip neden abazalık yapıp dahada fazlasını istiyorsunki :D[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

hemen hemen hayatında hiç ps kullanmamış birisi olarak deneyesim geldi. son günlerde takip ediyorum bu bölümü gerek battle olsun gerek bu tür şeyler olsun hep imreniyorum fakat bilgi 0 olunca katılımcıda olamıyoruz.

eeet bu hatuna biraz slikon destegi , solaryum ve saçlara kaplan röfle attıktan sonra bu hale getirdik.(saçlar harbi kötü oldu ama olsun bi ara modaydı , deee mi?)

[Bu mesaj HasMez tarafından 28 Haziran 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahahah, çok iyi ya... Yalnız solaryumdayken görevli uyuyakalmış:D

Bi de silikon taılırken estetik cerrahı pek iyi ayarlayamamış göğüsleri Boynundan fırlamış :D

ama olsun en azından yine de denemişsin...

Ahahah, altıma işiycem gülmekten :D[signature][hline]Fuck all scammers!
Sosyal ağlarda paylaş

estetik harbi ucuz olduda , solaryumu güzel yapmışlar etilerde fln sosyete hep böyle. saç biraz leş oldu ama olsun. keşke sarı kalsaydı ozmn daha güzel olurdu. göz altlarını ve yanaktaki kırışıklıklarıda hafiften lehim yaparaktan erittim belli oluyodur yanık izleri.[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

narin birde diş yapsan vampire olucak..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...