Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY vs vatan gazetesi

Mave

Öne çıkan mesajlar

Pazar gecesi TRT-1 deki spor programında GaLatasaray yöneticisi BüLent TULUN , bir kaç gün önce vatan gazetesinin yaptığı bir haber hakkında " Yalan haberdir , gereğini yapacağız " dedi. Bugün de vatan gazetesinde sürmanşette bu haber vardı. Haberi yapan vatan muhabiri 48 saatten fazLa çaLışmış ve beLgeLerLe yaptığı haberin doğru oLduğunu ispatLamış (tabi yine kendince). Gösterdiği beLgeLer ise bana göre çok komik. Neden ?

BeLge 1 : Riberynin yaptığı suç duyurusu. Kimse suç duyurusu yok demedi zaten. Aksine bir ertesi gün Fransa biLmemne mahkemesi açıkLamasını biLe yaptı. Ribery jandarmaya suç duyurusunda buLundu , jandarmada gitti baktı , suçu gerektirecek hiçbir durum yok.

BeLge 2 : Riberyi röportajı. Ribery de haLa beni beyzboL sopasıyLa tehdit ettiLer diyo. E o jandarmaya da aynı şey için şikayette buLundu fakat geL gör ki haksız çıktı.

vatan ne yapmaya çaLışıyor ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokhaan, 22 Haziran 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
ya sporda bu tür haberler her zaman vardır. ama bende mesela okudum ribery ile ilgili haberleri. ben bile inanıyorum yani vatanın yazdıklarına. çünkü gs li yöneticiler bana biraz inandırıcılıktan uzak geliyolar.

iyi okumadın herhaLde yazdıkLarımı. Ona buna inanma şansın yok. Riberyi oLayLa iLgiLi jandarma çağırdı ve geLen jandarma suç unsuru taşıyan hiçbirşey oLmadığı için şikayeti kaaLe aLmadı.

HaLa neye inanacağını biLmiyormusun ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

gökhan oLayın içinde jandarma ve mahkeme gibi iki tane gayet yetkiLi merci varken sen haLa GaLatasarayLı yöneticiLere inanmam diyosun. Sen bırak onLarı , yetkiLi merciLer ne demiş ona bak[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

ben napayım ki , kendiLeri kaşınıyorLar.

Yani akLı başında oLmayan , her duyduğuna inanan adamLarı böyLe saçma sapan yöntemLerLe kandırıyorLar. Ha bu işin tabi kökeni nereye gidiyor gayet iyi biLiyorum. Ama onu da buraya yazarsam yine topiciği kiLitLeyecekLer onu da biLiyorum :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi transfer oLayı farkLı bişey bu oLay farkLı

yani burada artniyet var , ciddi anLamda[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

dur bakaLım iki tarafta yargıda görüşeceğiz diyor
ben şimdiden söyLiyeyim , hiçbişey çıkmayacak yine aLtından :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pipo_14, 23 Haziran 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
ya iyide burda ispatlanıcak bi durum yok cunku olaya jandarma
tanık lık edememiş...olay bittikten sonra jandarma olay yerine
geliyo ne bilsin beyzbol sopasını...

Evreka Evreka Evreka !!!

Adam koymuş noktayı ya.

Zaten geneLde üLkemizin kuzey kesimLerinde katiLLer adamı öLdürmeden önce ya da hırsızLar evi soymadan önce poLisi arayıp suçüstü yapmaLarı için haber verirLer.

Demek ki Fransa da bu işLer biraz garip işLiyor[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...