Mave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Pazar gecesi TRT-1 deki spor programında GaLatasaray yöneticisi BüLent TULUN , bir kaç gün önce vatan gazetesinin yaptığı bir haber hakkında " Yalan haberdir , gereğini yapacağız " dedi. Bugün de vatan gazetesinde sürmanşette bu haber vardı. Haberi yapan vatan muhabiri 48 saatten fazLa çaLışmış ve beLgeLerLe yaptığı haberin doğru oLduğunu ispatLamış (tabi yine kendince). Gösterdiği beLgeLer ise bana göre çok komik. Neden ? BeLge 1 : Riberynin yaptığı suç duyurusu. Kimse suç duyurusu yok demedi zaten. Aksine bir ertesi gün Fransa biLmemne mahkemesi açıkLamasını biLe yaptı. Ribery jandarmaya suç duyurusunda buLundu , jandarmada gitti baktı , suçu gerektirecek hiçbir durum yok. BeLge 2 : Riberyi röportajı. Ribery de haLa beni beyzboL sopasıyLa tehdit ettiLer diyo. E o jandarmaya da aynı şey için şikayette buLundu fakat geL gör ki haksız çıktı. vatan ne yapmaya çaLışıyor ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya sporda bu tür haberler her zaman vardır. ama bende mesela okudum ribery ile ilgili haberleri. ben bile inanıyorum yani vatanın yazdıklarına. çünkü gs li yöneticiler bana biraz inandırıcılıktan uzak geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: gokhaan, 22 Haziran 2005 15:04 tarihinde demiş ki: ya sporda bu tür haberler her zaman vardır. ama bende mesela okudum ribery ile ilgili haberleri. ben bile inanıyorum yani vatanın yazdıklarına. çünkü gs li yöneticiler bana biraz inandırıcılıktan uzak geliyolar. iyi okumadın herhaLde yazdıkLarımı. Ona buna inanma şansın yok. Riberyi oLayLa iLgiLi jandarma çağırdı ve geLen jandarma suç unsuru taşıyan hiçbirşey oLmadığı için şikayeti kaaLe aLmadı. HaLa neye inanacağını biLmiyormusun ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ok dostum [Bu mesaj gokhaan tarafından 22 Haziran 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj gokhaan tarafından 22 Haziran 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 gökhan oLayın içinde jandarma ve mahkeme gibi iki tane gayet yetkiLi merci varken sen haLa GaLatasarayLı yöneticiLere inanmam diyosun. Sen bırak onLarı , yetkiLi merciLer ne demiş ona bak[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 vatan gazetesi mutlu ailesinin,bizim okula geldiklerinde ba$ fenerbahceli olduklarini ogrenmi$tim roportajda cok yaptilar gs'ye boyle $eyler gazetede.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 gazatelerde her yazana inansaydık ohho,gs'yede inanılmaz gerçi ama,jandarma fln yok öyle birşey demiş daha tartışmaya gerek bile yok.[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben napayım ki , kendiLeri kaşınıyorLar. Yani akLı başında oLmayan , her duyduğuna inanan adamLarı böyLe saçma sapan yöntemLerLe kandırıyorLar. Ha bu işin tabi kökeni nereye gidiyor gayet iyi biLiyorum. Ama onu da buraya yazarsam yine topiciği kiLitLeyecekLer onu da biLiyorum :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya abi transfer oLayı farkLı bişey bu oLay farkLı yani burada artniyet var , ciddi anLamda[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dur bakaLım iki tarafta yargıda görüşeceğiz diyor ben şimdiden söyLiyeyim , hiçbişey çıkmayacak yine aLtından :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 almiyacan, okumuyacan, okuyup buraya yazmiyacan ki adamlarda prim kazanmasin devam etmesin bole haberlere. ama turk halki bunu hak ediyor, hele hele mave bunu hak ediyor o yuzden bu bole gider.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 spor konusunda hiç bi gasteye güvenmem hele vatana hiç güvenmem boyna sallıolar ahlaksızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya iyide burda ispatlanıcak bi durum yok cunku olaya jandarma tanık lık edememiş...olay bittikten sonra jandarma olay yerine geliyo ne bilsin beyzbol sopasını...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: pipo_14, 23 Haziran 2005 12:47 tarihinde demiş ki: ya iyide burda ispatlanıcak bi durum yok cunku olaya jandarma tanık lık edememiş...olay bittikten sonra jandarma olay yerine geliyo ne bilsin beyzbol sopasını... Evreka Evreka Evreka !!! Adam koymuş noktayı ya. Zaten geneLde üLkemizin kuzey kesimLerinde katiLLer adamı öLdürmeden önce ya da hırsızLar evi soymadan önce poLisi arayıp suçüstü yapmaLarı için haber verirLer. Demek ki Fransa da bu işLer biraz garip işLiyor[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mave yi moderator yapında rahatlıyalım.[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hehe mave guzel konusmussun ama ne demek istedigimi anlayamamıssın...ribery acısın dan ispatlanıcak bişiy olmadıgını soledim bende zaten olurr....[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben bı galatasaraylı olarak riberinin haklı oldugunu duşunuyorum galatasaray yonetimi her konuda olduğu gibi bunuda ellerine yuzlerine bulaştırdılar bence biran once bu işi bırakmalılar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar