Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 way be..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bunu topic'i buluşma bölümüne alabiliriz aslında[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 wendio vodoo dan falan bahsedip de the barin bahcelerinden yeni ni bahsediyorsa sanirim 1 yıla yakın olmasi lazim. :)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya bende antalyadayım ama anlamadım ne bu buluşma mı? =([signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 HAyır ya yoklama topici karıstırırken ortalıgı buldum uplayı verdim =oP *!çok pis ortalık karıştırır* [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 30 Haziran 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar