Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 way be..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bunu topic'i buluşma bölümüne alabiliriz aslında[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Moonchild Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 wendio vodoo dan falan bahsedip de the barin bahcelerinden yeni ni bahsediyorsa sanirim 1 yıla yakın olmasi lazim. :)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
undomiel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya bende antalyadayım ama anlamadım ne bu buluşma mı? =([signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 HAyır ya yoklama topici karıstırırken ortalıgı buldum uplayı verdim =oP *!çok pis ortalık karıştırır* [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 30 Haziran 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar