Yeto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 benım n-gage ( eskısınden) model nokiam war ve buna msn yüklemek istiyorum. nerden bulabileceğim konusunda yardım edebilecek birisi war mı acep?[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 agile messenger diye arat google'dan.sonra kablo ile at telefona edit: hatta buyur - http://www.agilemobile.com/agile_messenger.html[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... [Bu mesaj Gilean tarafından 24 Haziran 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ewet agilemessanger bende war ama aveadan baglanamıyorum nedeni nedir acaba..?[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bilmemki?ne diyor sorun olarak?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sorun şu ki baglanmıyo..ama turkcell den giricne baglanıyo..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 peki bu yuklediğim dosyayı ngagenın ıcınde hangı klasore atıcam onuda soyleyın tam olsun...[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 avea'nın saçma bi sistemi falan vardır belki ne bilim.yani bi kısıtlama olayı vardır dicem ama neden onu bilmiyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 E Kolay da OGO diye hayatımda görüp görebilceğim en saçma aleti çıkarmışlar...[signature][hline]
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 OGO uretimde kaldirildi amerikada kalanlarimi satiyolar anlamadim?[signature][hline] sdf
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 baglanamıorsanız wap ayarlarından baglantı ismini degistiririn ornek: trkcell-wap ise asdasd gibi bise yapın sonra baglanılıo...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected]
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bağlantının isminde "internet" sözcüğü geçince bağlanıyo (Turkcell Internet vs. gibi)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 tmm turkcellden baglanıyo ama avea dan baglanılmıyo..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sende o zaman aveaınternet yaz dene :P[signature][hline]--Borgır--
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Shagrath, 24 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki: sende o zaman aveaınternet yaz dene :P onu da denedim ama hata weriyo..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 avea hattını taktığında turkcell wap ayarıyla bağlanamazsın muhtemelen orda karışıklık olmuştur[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Yeto, 24 Haziran 2005 17:31 tarihinde demiş ki: peki bu yuklediğim dosyayı ngagenın ıcınde hangı klasore atıcam onuda soyleyın tam olsun... direk karta atıcaksın zaten program .sis halinde onu normal olarak telefonda açıcaksın o kdr[signature][hline]Çarşı Alayına karşı
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dediginiz herseyı yaptım ama gene olmuyo. connectıng to msn dıyo , sonra 5 dakıka kdr sonra baglanamadı dıyo. delı olcam , bu sırada kontor gıdıo bırer bırer. bu arada wapla mı baglanmalıyım gprsle mı?
Öne çıkan mesajlar