HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 p3 600 256 ram 80gb (2 ye bölünmüş) win xp gibi bir sistemim var. normalde pek program yüklemem ihtiyacım olanları yüklerim en son msn 7 yi yükledim. ondan öncede knightonline ın patchini yüklemiştim bu patchte "hackshield" diye oyunla alakalı 3rd party programların açılmasını engelleyen bir program geldi. başlarda hackshield 3-4 saniyede açılıp update yapıyordu sonrada oyuna girebiliyordum fakat msn7 yi yükledikten sonra genel olarak makinemde bir yavaşlama oldu. sistem açılırken win xp logosunun altında mavi bi zımbırtı geçer ya loading göstergesi, msn7 den önce 4-5 kere geçtikten sonra makinem açılıyordu fakat şimdi 20 kere fln dönüyor anca açılıyor. buda 1 dk ya kadar ulaşabiliyor. ayrıca oyuna girerken hackshieldın update i 4-5 sn den 50-60 sn ye çıktı. bunun nedeni ne olabilir. harddiskimin yarısı hala boş. cvplar için şimdiden teşekkürler[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 şuna bir çare bulun gözünüzü seviim sinir krizleri geçiriyorum oyundan dc yedikçe.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 msn 7yi sil olayları tekrar gözle[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yok o işe yaramıyo. format atıcaz herhalde anlayan kimse yok galiba.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi [Bu mesaj HasMez tarafından 29 Haziran 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bu gibi sorunlarda.. Windows update > System Defrag > Kaspersky update ve FullScan > driver update > gereksiz usb cihazları cıkarmak etkili olabiliyor :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sys defragın tam olarak işlevi nedir? boşluk doldurma fln gibi bişey anladımda ne işe yarar teknik olarak bir bilgim yok.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar