Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sm nin önünde biri benden kilitli kutusunu lock pick etmemi istedi.bende tamam dedim eğer skill im yetiosa tabii dedim.sonra baktım kutu bana yeşil lock pick skillime tıklayıp ardından kutuya tıkladım ama hiçbirşey olmadı ne hata verdi ne de your skill is not high enough gibi bir mesaj geldi ve kutuyu açamadım.bu başıma 4-5 kez geldi ilkinde neyse lag flndır dedim ama artık sinirlerimi bozmaya başlıyor. edit:eklemeyi unutmuşum bu process hiç başlamıyor yani hani bar sonuna kadar dolup birşey olmuyor değil o bar hiç çıkmıyor.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 30 Haziran 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 trade penceresinde bi baskasının sandıgını LP yaparken o bar cıkmaz zaten. instant bi şekilde acıyosun sandıgı. ve orda sandıgın ismi beyaz iken yeşil bi şekilde pick lock yazıyordu sanırsam. muhtemelen sen actın onnarı. peki adam acılmadı bu falan bişi dedi mi ki?[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yok demedi.hatta ben sorry there is a bug i think dediğimde ? fln dedi vay be demek ki açmışım edit:konu kitlenebilir.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 30 Haziran 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar