Solomnus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Kısaltmaları bilmiyorum buda sorun oluyor.Mesela grup yapıcam adam buldum adam bana 'come to pkb k?' die bi msj atıo ben kalıorum öle sonra yeşilleri kesmeye devam ediorum.Bildiiniz kısaltmaları ve anlamlarını yazarsanız mutlu olurum,böyle bi sayfa varsa ve link verirsenizde hoş olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Daoc'daki kısaltmalar anlatmakla bitmez, biz de yazarak bitiremeyiz, o nedenle yapabileceğin en iyi şey hiç utanma sıkılma, adam sana bir kısaltma söylediği zaman direk sor.. hmn söylerler ne olduğunu..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ahanda bildiğim kadarıyla alb kısaltmaları Yer İsimleri= pkb=Prydwen keep bridge pk=Prydwen keep camy=Camelot Artislik kısaltmalar:) = m8=mate omg=oh my god cu=see you cya= " " brb=be right back afk=away from keyboard Bunlarda işe yarayanlar= Oop=out of power ae=area effect pbae=bunu bende çözemedim ama yakına vuran patlama çemberimsi bişey(yönetir ve sahiplenir bu arada):) mezz=Mesmerize r=ready dot=damage over time şu anda aklıma gelenler.. umarım yardım edebilmişimdir..[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Teşekkürler beyler çok yardımcı oldunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ... [Bu mesaj StJoe tarafından 25 June 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 pbaeo - point blank area of effect :D pk - ayni zamanda portal keep oliii wm wa - wallmid wallalb _; machada kullanilir fln :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar