Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm dersleri?

St_Dreamer

Öne çıkan mesajlar

Ben bu sene öss ye girdim ve puanımın güzel geleceğini düşünüyorum.Edebiyat bölümleri arasında tercih yapıyorum istanbul ve marmara üniversitelerini karşılaştırdığımda istanbul ul'un dersleri daha çok arapça ve arap grameri üzerine marmara ise arapçanın yanında, farsça, osmanlıca, metin ve kompozisyon ,diğer türk lehçeleri gibi daha geniş bir ders yelpazesi sunuyor.Sizce bunun bir önemi varmı çünkü danıştığım herkes istanbul üni. sinin edebiyat dalında ünlü olduğunu söylüyor
p.s. tabi bu dersler bu senenindi seneye değişir mi bilemiyorum[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
a.k.a Lykastos
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Anadolu Üniversitesi Edebiyatta okuyorum. Şimdi arkadaşım sen o derslerin adına içeriklerine falan bakmışsın iyi güzel de onların hepsi sonuçta aynı yere çıkacak. Yani sana öğretilen şeyin adının ne olduğu pek önemli değil hepsini alt alta topladınmı sonuç hep aynı kasma o kadar kendini Arapçasıydı Farsçasıydı falan diye çünkü edebiyatçı olman için öğrenmen gereken şeyler açık... İstanbul Üniversitesi'ne gelince evet iyidir derim ama bence Ankara Üniversitesi DTCF edebiyat konusunda bir numaradır. Bizim bazı hocalarımız oradan ve hiç boş olanını görmedim şimdiye kadar. Ama yine de senin tercihin tabii ki...[signature][hline]I've lost my battle before it starts
My first breath wasn't done
My spirit's sunken deep into the ground
Why am I alone
I can hear my heartbeat
Silence's all around...
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okulun sitesinden yararlanabilirsin. Tabi her okulda değişiktir.

İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm drs ve içerikleri [signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...