MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 yurt dışı hatlar 1132mbps iken herkesin birbirine sölediği bi mevzuu wardı yabancı oyun sunucularında oyun oynanamaz çünkü ttnin yurt dışı çıkışları yetersiz diye. e artık hatlar 2132mbps oldu yani bu yabancı sunucularda rahat ediceğimiz anlamına mı geliyo? böle bi tahmin yürüttüm. eğer doruysa çok kral olur hemen bf, ns, freelancer gibi oyunların yabancı sunucularını aramaya başliak...[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tam duzelmedi hala hatlar tam kapasiteyle calismiyor yani ama yinede 1400mbit falan olunca 100-150ping alabiliyorsun ben sahsen dun alman bi ns sunucusunda 90pingle oynadim[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bende yurtdışından dod oynuyorum ping 150 -200 arası usa ve england serverlarında yani iyi sayılır... düzeldi gibi şuan[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 italya server'ında DAoC oynuyorum, 128 K ADSL kullanıyorum, 140 ms ping alıyorum, bence gayet iyi, amerika serverlarında ping 220 ms'lerde geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 amerika serverlarında uo düzgün oynanıo[hline]Bana kanka diyen insana aşığım! Rezalet bi duygu! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 cok buyuk oranda duzelme var ozellikle geceleri 0 lagla oynarsin[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Hem gündüz hem de gece ultima online-atlantic i pingledim. Dial-up ım 300 civarı ping ve 0 loss alıyorum. [Bu mesaj Gallant tarafından 22 June 2003 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Alman serverlerinde eskiden jk2 oynardım dial up ken iyi ping verirdi(300 felan) cabloyu aldığımda Alman serverleri daha iyi ping veriyor gibime geldi kabloda alman serverlarından 700 yada 800 ping aldım Ama kablodada bazı ülkeler iyi ping verdiği halde bu pingi dialda göremiyorum dialda 1000 ping aldığım yerler kabloya 150 verebiliyor Çok garip yaf?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OturanBoA Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Zone dan Aoe oynuyorum Gayet Guzel ;)[hline]Hear nothing, See nothing, Say nothing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar