kfg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Aslında tam olarak nereye açacağımı bilemedim çünkü ben satmıyorum ve 2. el değil... Bulduğum birkaç tane güzel fiyat var... 1. Half Life Generation diye bir pack hazırlanmış ve içinde Half Life Half Life:Opposing Force Half Life: Blue Shift Half Life: Counter Strike var... Fiyatı 25.000.000... Yer: İstiklal'deki Megavizyon... 2. Bağdat Caddesindeki D&R'da "Warcraft 3" 13.000.000... Yanlış anlaşılmasın oyunlar orjinal... Belki bileniniz vardır ama bilmeyenler için yardımı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yün içlik 11.50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 yün içlik 9a gördüm bugün lalelide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sabri: Priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar