neter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 evet arkadaşlar elinde bu güzide oyundan olan varsa bir kopyasını yada mümkünse kendisini istiyorum. bendeki kopyası zamanında çizilmiş ve oyunda daha fazla ilerleyememiştim ... çalışır durumda benim cdim (hatta mümkünse bitirdim abi sorun yok) diyebilecek olan kişiler lütfen bu madur kardeşinizin, bu güzide oyuna duyduğumu özlemi dindirin .) şimdiden teşekkürler ...[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Amaniin... Aynı konuyu daha önce ethernass'da da görünce allah allah çektim. Sevgili ethernass adminimiz siz de mi buradaydınız?? Aman ne saadet efenim. :) * mutlu olur * [hline]In God I Trust For Rest I Just Test
neter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 tenkü ge-ta kardeşim ama geliniz görünüz ki bulamadık ses yok hala ...[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder
neter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gözünüzün yağını yiim yaw yok mu elinde olan iyi bir insan ?[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder
neter Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yukarı[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder
Öne çıkan mesajlar