tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 seneye yaz okulu ve iki staj sıkıştıracam..hemde karşından karşıya geçecek bi boğaz bile olmayacak çünkü antepte okuorum..ve yola yumurta atsan pişer olayı doğru olabilir oralarda..şükret terden pişsede isttesin daha kötüleride var yani o bakımdan..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hım evet o da pek bi kötüymüş. neyse en azından seneyeymiş:P[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 o 4.sınıfa kalır heralde:))[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 :) ya 2 staj nası sıkıştırılır çok fena be. kaç gün zorunlu staj oluyo çok farkediyo mu okullarda?[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 valal 20 iş günü. ya ben şöle yapacam 2 gün sonra yaz okuluna gidecem ve bu seneki stajıme es geçecem seneye de yaz okuluna ders bırakmammayı düşünüorum..seneye de inş bi oluldan çıkar çıkmaz stajı yapacam sonra ailece altınoluğa gidioruz orda deniz yüzü görürüm sonrada 10 gün istte kalacam sonrada naş naş 2.staja..bizim ünide hayvani kstırıo yaz okulsuz nası yapacam ders brakmadan görecez..2 staj yapacan işte ya bi başta yap bide sona doğru..okulların açılmasına doğru..20 iş günüyse sana 1 aylık tatil kalır.onu da ayarlıyıverirsin artık..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben toplam kaç gün doldurman gerekiyor onu sordum. Yani 20 gün mü sizin? Öyleyse pek azmış, bizim 60 gün 30 unu bu yaz 30 unu seneye yazın yapcam bitcek inşallah.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bizim 80 gün toplam.oh valla hem az bide 30 30 çıkrabiliosun aradan..bizde konular belli ve taksit taksit her yaza it gibi yapıosun staj..ben öle biliorum yani..sus bide üzülüo ya sus..:)[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 üzülürüm tabi yaav:) biz de konular belli zaten. hem ben tatilsiz nası dayanıcam ki ama... eh peki sustum ben eheh.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 denize girmek de nesi , bilgisayarımın başındayım daha ne :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ulan bi tatil planladık arabayla gezmedik yer bırakmıcaktık gruptaki ben hariç herkez yaz okuluna gitti deli oldum ya...[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar