Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Rogue olarak Ethic Açıdan Bişi Soracam,Danışacam,Düşünceleriniz...

Fefe

Öne çıkan mesajlar

said:
Vipercum, 28 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
Walla Hordelar bana zavallı gözüküyorlar.Görev yaparken yanlarına gidince el sallıyorlar dokunmiim diye

Bırakıyorum herif sonra oyundan soğuyacak,daha sonra bende o civarda göreve başlıyorum yanına bi arkadaşı gelince dalıyor eşş..... bende sonra kızıyorum bütün görev yapan hordelara dalıyorum.Görev yapan adama ne dokunurlar anlamıyorum.Iyı yanıma gelen hordelar yaşadı yardım bile ediyorum ama bazılar var ki tam kalleş canlanıp kaçamazlar en sonunda oyunu kaparlar
Sabaha kdr beklerim gelsin canlansın yine keserim... .ok ederim bütün zevkini artık canlanmaktan bıktırırım .

Şöyle Bi anımı anlatiim.Arkadaşımla görev yaparken yanımızdada Undead mage mi neyse artık o da görev yapıyordu.İiyi herşey hoş beni tek gördü ama bilmiyordu ki aslında yanımdaki moba dalmak için görünmez olmuştu geldi bana daldı.Sonra onu kaç kere kestik hatırlamıyorum ama çok zevkliydi baya HK point kazanmıştık :D

oh yani bu kadar kasinti olabilir. gecen kahveye gittim coluk cocuk toplanmis okey oynicaz diye bisi demedim ...
ayrica bi playeri ust uste kestikce aldigin cp duser 4 ten sonra artik vermez[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu canlanma olayına biraz garip bakıyorum... lvl 35 iken lvl 60 rouge dadanmıştı.. 1 kere dışarıda.. 2. sinde tam şehire giricekken kesti.. anladım ki cesedimin başında beklicek.. gittim mezarda reslendim paşa paşa dvm ettim belki hala bekliodur :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...