Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hormonlu çilek küçük kızı değiştirdi...

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

said:
homoid, 29 Haziran 2005 19:06 tarihinde demiş ki:
yav 3 ayda 30 kilo cilek yedirilmi kardesim burda anneninde biraz sucu var gibi geldi bana,
3 gunde 1 kilo cilek yuh!

Umarim piskolojisinde birsey kalmaz.

ya simdi annesi sıcaklar geldi cocuk vitaminsiz kalmasin hem sıvı ihtiyacı filan da var die oyle izin vermiştir yoksa anne mamnyakmdia bile bile kıızna hormon lu cilek versin[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 29 Haziran 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Kesin yalan haber. 2.5 yaşında kız nasıl 3 ayda 30 kilo çilek yiyebilir ki? Ben bile 21 yaşımla 1.87 boyum 82kilomla ömrümde yediklerimi toplasan 30kg çilek yememişimdir be...

ya tabi sacma annesi cocugana cilek verirken not mu aliyomus hmm bugun kızıma 400gr cilek verdim yarin 200 veririsem 500 olur ewt yarinda 500 veriir filan bolemi yani sacmalik ama 30 kilı deil 10 kilo yemiştir yani[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Biyolojik olarakgayet mumkun ki 2.5 yasında girmesi hormonal olarak hicbi engel yok, 2.5 yasındaki kıza damardan ostrojen versen de buyur.

30 kilo cilek abartıdır ama bence, 30 kilo cilek almıslardır da hepsini kıza yedirmemislerdir.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 30 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
o kadar cilek yesem her yerim kabar kabar kabarir sonrada kasinmaktan olurum...

ewt ya nasıl olmamış öle birşey ki çilek alerjik bir meyve tabii bünye meselesi ama genede azda olsa her insanda etkisini gösteriri.30 kiloda abartıdır sanırım.[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 29 Haziran 2005 19:18 tarihinde demiş ki:
iyi bende oğlum olursa hergün yarım kilo verecem amcaların ağzı açık kalacak :D:D:D

said:
Mandoo, 29 Haziran 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
yalnız o hormon kadınlar için erkekler için değil...sen oğluna bol bol yedir harbiden amcaların ağzı açık kalır :-)

ahahahaha gece gece yarıldım[signature][hline]oh yeaa
Sosyal ağlarda paylaş

son günlerde dikkat dağıtan +16 test ,hormonlu küçük kız falan hepsi aynı siteden
ordan alıp alıp entry girin post kasın

orda daha çok haber var nasılsa , onları da bu topicelr demode olduktan sonra girersiniz[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...