moonfall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Arkadaşlar 29 mayısta izmir roi barda bi konser vermiştik ordan bazi kayıtlar bunlar...konserde mixerle baya bi sorun yaşadık o yuzden bazı şarkılarda belli yerlerde ses duşup çıkıyor,vokal duyulmuyor...Ayrıca bazı şarkıların kaydı geç başlamış... Neyse siz dinleyin yinede :) In Flames - Zombie Inc In Flames - Swim Satallites and Astronouts Jotun Ayrıca bir kayıt Pallar Anders Visa[signature][hline]Souls from the dark seduction --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!!
Jester Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 zombie ve swim hakkındaki dusuncelerimi msnden sana soylemistim zaten. pallar nefis olmuş. tam anlamıyla cover olmuş yani. kardeş grup colony'den başarılar :) eahuaeuh[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sadece jotunu indirebildim, onda da vokal yok, grubu değerlendirebilmek için vokal duymak gerekiyor, ama ne yazıkki rapidshare error vermekte... tüm bunlara rağmen bir değerlendirme yapacak olursak genel olarak uyumunuz çok iyi, kayıttan dolayı tonlara pek fazla yorum yapamıcam ama, iyi çalıyosunuz, tebrik ederim. vokali de dinleyebildiğim zaman tam bir yorum yaparım...[signature][hline]Silent dance with death...
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi swim i indir zombie yi indir yoksa onlarda mı error veriyor? çok sagol bu arada [signature][hline]Souls from the dark seduction --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! [Bu mesaj moonfall tarafından 29 Haziran 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 swimi indirdim. vokal de iyiymiş. sizi canlı görmek isterdim. =) (sanırım ankaradasınız, bizim istanbul'da sorgespel var, belki duymuşundur, onlar baya da iyi coverlıyolar, baya yeterli oluolar -bizim okuldalar eheh-=)) bekleriz istanbul'a özetle. eheh =)[signature][hline]Silent dance with death...
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 eheh...geliorum 2 gun sonra zaten... :-p ama izmirdeyiz yani bizde sizi izmir e(istanbul nerden çıktı ya:) ) bekleriz...senin bi opeth cover grubumu vardı..?[signature][hline]Souls from the dark seduction --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! [Bu mesaj moonfall tarafından 29 Haziran 2005 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
tharin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yorumlarınız için teşekkür ederiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Jester Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 @solonor: ankarada olan biziz abi :) (colony)[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 karıştı abi ne biliim. tek bildiim istanbulda olmadığınız ehehe[signature][hline]Silent dance with death...
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Solonorum beyenmiş.. Çekiyim dinliyim bakim. Bir inflames fanı olarak yorumlim..[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 çok bişey anlaşılmıo kayıttan ya neyse eheh. =) vokal güzel ama.[signature][hline]Silent dance with death...
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ben de jotun'u dinledim güzel olmu$ baya. ellerinize saglık.ba$arılar.[signature][hline]just g3nk
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 swimi dinledim..kayıt çok kötü tabi sizin elinizde değil mutlak..ama ben artık enstrüman enstrüman konsantre olmaya alıştığım için gitarlara konsantre olabiliyorum.güzel çalıyorlar..vokal iyi baya yanlız.daha iyi kayıt bekliyoruz=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya yanlız anlamadığım şey güzelim pallarsı niye akustikle çalmayıp bozdunuz şarkıyı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 aslında duşunce once akustik girmekti fakat kayıtta yapamadık...kanal kayıtta once akustik sonra distortion yapıcaz...bozduğumuzu sanmıyorum ama her turlu eleşitiri olabilir...saygılar :-P[signature][hline]Souls from the dark seduction --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!!
Predator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kayıtlar kötü ama güzel çaldığınız belli. başarılarınızın devamını dilerim :)[signature][hline]oh yeaa
Öne çıkan mesajlar