Molto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bilgisayarımda son aylarda baş gösteren bir problem bu ve hayır yeni parça veya program yüklemedim 2 yıl önce aldığım gibi makine. Sadece uzun bir süredir fanları devre dışı bırakmıştım bu problem başgösterince 2 fanı da tekrar çalıştırdım çünkü ilk başta ısınmadan şüphelendim fakat fanları çalıştırmam bir işe yaramadı. Bilgisayarım durup dururken kitleniyor bazen aşırı yavaşlıyor ve yeniden başlatmadan düzelmiyor, bazen kendi kendini yeniden başlatıyor ve bir sebepten ötürü yeniden başlattığımda veya kendisi yaptığında açılırken ısısının yüksek gözüktüğü oluyor (fanların çalışmasına rağmen). Bazen de çalışır vaziyetteyken durup dururken bilgisayarı açtığınızda içinden çıkan ses çıkıyor ve bu sesin neticesinde kitlenebiliyor veya yeniden başlatabiliyor kendisini. Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 donanımsal mı yazılımsal mı bilmiyoruım ama yazılımsalsa sana kaspersky anti-crash öneririm bende işe yarıyor.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar