Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Revolutions

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende ilk görüdüğümde oha Matrixle falan karıştırdı herhalde ama değilmiş. Star Wars hayranı birkaç kişi tarafından çekilmiş bir Star Wars filmi. Film 260 mb 47 dakika. İndirmek için:

.WMV

.MOV[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hmm.. indiriyorum, kalitesi nası çekimin?[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Laorx tarafından 24 Haziran 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Amatör çekim zannetmiştim fakat görüntü ve ses kaliteli çok çok iyi, ama oyuncuları beğenmedim herhalde fan'lar kendileri oynamışlar. ehehe

ps:revolutions diil revelations olucak :)[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

Mesaj tarihi:
ha bu benim izledipim=) bu efsane bişi ebn 1 yıl beklemiştim bunu=)adamlar galayı gerçek sinemada yaptılar.efetkler görüntüler sesler mükemmel.bir de oyuncular biraz daha iyi oynasaymış

[Bu mesaj Gilean tarafından 25 Haziran 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arada duel of fates fln koymuşlar, ben duyar duymaz *!jedi mode on*[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

Mesaj tarihi:
ewt sidious kötü olmuş, ama konuşma stili sesi fln aynı..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,

DATABASEDE Bİ SORUN VAR SANIRIM BUNLARI BEN YAZMADIM!!!

[Bu mesaj anil_selam tarafından 25 Mayıs 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gayet güzel başarılı bir çalışma olmuş bu severek izledim. ama sidiousu yapamamışlar. olur o kadar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
bu nedir abi ? emek verilmesi dışında hiç bişeye benzetemedim oynayanlar iğrenç darth sidious fredi ye benzemiş lol :)o nedir oha short lightsaber mi aman allahım öldüm :p bi tane çok güzel video vardı level in verdiği bi cd de ... lucas bu video yu onayladıysa yuh.

[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY

[Bu mesaj kingpin tarafından 28 Haziran 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yav bence o kadar kotu değil. sonuçta fanlarının yaptığı bi kısa bir film butçeside 20.000$ imiş.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
animasyonlar güzelde oyunculuk ve dövüşlerdeki kareografiyi beğenmedim ben

fakat konuya bağımlılık oturmuş arayı iyi bağlamışlar ama dediğim gibi keşke biraz daha iyi oyunculuk ve daha çok çalışılmış kaleografiler olsaymış[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
evet ya oyunculuk,oyuncuların tipleri falan çok komik kaçtı bana :) tamam star wars tabi bi çok hayranı var herkes oynamak isticekte hiç mi güzel karizma jedi yoktur.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
oyuncular rezalette bu memlekette kimse herhangi bir film için öyle animasyon kasmaz ben öyle diyim size=)gora da bile yok o kadar animasyon=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Mesaj tarihi:
en güçlü jedi beniiiim!!1
*!sanki jedilar uçabiliyomuş gibi pencereden atlar*[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
  • Yeni Oluştur...